4 előnytelen téli outfit, amit kidobott pénz megvásárolni

Írta: ,

Sajnos vannak outfitek, melyeket a saját érdekedben jobb, ha elkerülsz. Ezért sem érdemes a világsztárok stílusát utánozni, ugyanis gyakran ők követik el a legnagyobb divatbakikat. Azt is el kell fogadni, ha valami előnytelenül áll az alkatodon. Ebben nincs semmi rossz, csupán meg kell találnod a hozzád legjobban passzoló darabokat. Amiben persze mi segítünk neked.

Over, oversized Kép forrása: whowhatwear.co.uk

1/4 Over, oversized

Persze mi is tudjuk, hogy az overized ruhadarabok fénykorát éljük, azonban, ha már oversized, akkor értenünk kell ahhoz is, hogy ez miként mutat rajtunk előnyös holmiként.

Először is a legfontosabb, amit már biztos te is sok helyről hallottál, hogy, ha az outfited egyik darabja oversized, akkor a másik csakis skinny lehet.

Miért? Mert különben úgy fogsz kinézni, mint egy zsák.

Mivel beköszöntött a hideg és így a pulcsik ideje is, ezért télen nem túl szerencsés viselet az oversized nadrág, még akkor sem, ha a pulcsit betűröd.

Viszont remek választás lehet egy bő pulcsi egy extra skinny farmerhez. Ha nem vagy megelégedve a lábaiddal, akkor pedig úgy tudsz csalni optikailag, ha egy hosszabb felsőt választasz.

Túl sok plasztik Kép forrása: vogue.co.uk

2/4 Túl sok plasztik

Mi is imádjuk a plasztik ruhákat és kiegészítőket, de csak mértékkel. Bőven elég, ha egy hangsúlyos textúrájú dolgot viselsz, mivel úgyis az kapja majd a legtöbb figyelmet.

Ellenkező esetben, könnyen hasonlíthatsz egy madárijesztőre, vagy valakire, aki magán felejtette halloween jelmezét.

Ráadásul télen kerüljük az átlátszó, plasztik cipőket, mivel esős, párás időben ezek befüllednek és nem túl esztétikus látvány, ha a cipőd belseje teljesen párás.

Hatalmas trend lett a lakk és bőrhatású ruhák viselete, de ezzel is csak óvatosan! Nem szükséges, hogy tetőtől talpig jelezzük a világnak, hogy felénk is megérkezett a 2017-es trend.

Túl pufi

3/4 Túl pufi

Még az igazán vékony nőkön is lehet előnytelen egy pufi kabát, ha nem megfelelő módon viselik. Bár idén tényleg hódít ez a trend, el kell fogadni, hogy ez nem mindenki gardróbjába beépíthető viselet.

Az egyik legfontosabb, amire figyelned kell ennél a kabátnál, az a hossz. Ha alacsony vagy, akkor semmiképpen ne válassz bokáig, vagy lábszárig érő fazont, mert eltűnsz benne teljesen.

Akkor is ügyesen kell viselned, ha az alsótested erősebb a felsőnél, mivel ez a kabát felül is megdob jó pár kilóval. Így számodra talán nem ez a legelőnyösebb viselet, hiszen pont, hogy a szép derekadat kellene hangsúlyozni.

Arról nem is beszélve, hogy ebben egyetlen női alak sem tud szépen érvényesülni.

Nem a te méreted Kép forrása: refinery29.com

4/4 Nem a te méreted

Vannak nők, akiknek igen nagy problémát okoz saját méretük ismerete. Értjük ezt arra, hogy vagy túl nagy ruhákat választanak, vagy olyan kis méreteket, hogy alig tudják belepréselni magukat. Egyik sem jó és mindkettő előnytelen.

Ha vékony vagy, akkor is fontos, hogy ne hordj öt számmal nagyobb ruhákat, mert nem a te méreted és egyáltalán nem tudod kihangsúlyozni vele előnyös részeidet.

Ha pedig kerekdedebb idomaid vannak, akkor neked is legalább ennyire fontos, hogy megfelelő méretet válassz. Semmiképpen nem ajánljuk, hogy zsákruhákba rejtőzz, mert ezektől csak nagyobbnak tűnhetsz.

A lényeg, hogy minden egyes szettedben érezd kényelmesen magad, hiszen csak így tudsz magabiztosan lépkedni az utcán.