Az ősz legmenőbb outfitjei minden alaktípusra, a homokórától a körtéig

Pölz Kitti
Írta: ,
Az ősz legmenőbb outfitjei minden alaktípusra, a homokórától a körtéig

Ahányan vagyunk mi nők, annyiféle alakkal, ízléssel, trendrajongással és ruhakollekcióval rendelkezünk - akármelyik alaktípusba is tartozunk, a stílusunkra való odafigyelés mellett egy dologra biztosan mindig hangsúlyt kell fektetnünk, és az a teljes harmónia. Hiszen hiába mondaná bármilyen befutott stylist, hogy a hajadhoz a bordó-lakk kombó illik; ha te utálod a bordót és utálod a lakkot is, akkor hol van az igazság?

Ezért kell mindenkinek kialakítania a saját stílusát úgy, hogy közben az alkatához passzoló darabokat válasszon (én például sosem vehetnék fel egy zsák szabású ruhát, hiába imádom a modelleken nézegetni, én olyan vagyok benne, mint egy jóllakott óvodás egy jó nagy tepsi süti után). Ahhoz, hogy véletlenül se tévelyedj el a nagy őszi bevásárlótúrádon, megmutatjuk, mi passzol az alakodhoz és mi nem, 2018-as outfit-csomagolásban: tartozz akár a homokórák, az almák, a körték, az eprek vagy a banánok közé, számodra is gyönyörű trendeket tartogat ez az ősz (is)!

Ha a vállad közel ugyanolyan széles, mint a csípőd, a derekad pedig keskeny, ráadásul még nőies is a felsőtested összhatása, akkor nagyon szerencsés típus vagy, hiszen neked szinte minden jól áll - idén ősszel például a testhez simuló színes ruhákra essen a választásod, egy laza kardigánnal kombinálva, de tényleg bármilyen fazont választhatsz, a lényeg, hogy kiemelje a nőies alakodat!

Ha nadrágban gondolkozol, akkor is akad bőven rád szabott trend: a magasderekú, laza, de a derekadnál hangsúlyosan meghúzott nadrágokat például imádni fogod, mert kiemelik a csípődet és tökéletesen törik meg az outfited összhatását pont ott, ahol kell.