A 2018-as nyár legszebb divatszínei + válogató külföldi divatmárkák ruháiból, a Hádával

Írta: ,

Az idei nyár öltözködésünkben is a vibrálásról, életigenlésről szól, amit a 2018-as trendszínek hűen tükröznek is. Nyár elején is shopping túrára indultunk a Hadaba egy kis nyaralós gardróbfrissítésért. Mutatjuk is, milyen ruhacsodákra bukkantunk! (X)

Bíborok, mályvák és szörpök

Lenyűgöző a hatás, amit egy lilás árnyalat kelteni tud az emberben. Egyszerre elegánsak, nőiesek és exotikusak a nyár lilái és gyümölcsös barnái. Hordhatjuk visszafogott semleges ruhadarabokkal kombinálva, de kontrasztos élénk színekkel is érdemes kipróbálni, mint amilyen a smaragdzöld-mályva vagy a mandarin-lila kombó. Érdemes már a vásárlás elején tisztáznod magadban, mely színek és azok milyen árnyalatai előnyösek számodra, és azok között kutatni. Tedd fel magadnak a kérdést: a meleg vagy a hideg tónusok emelik ki a leginkább az arcodat? Mindenki számára van olyan mályvaszín és létezik olyan bíbor, ami előnyös. Próba, próba és próba!

Ruha: Asos
Top: Monsoon
Mintás ruha: New Look
 

Aquakék és egyiptomi kék

Nincs nyár kék nélkül, ahogyan a gardróbod is szegényes, ha nem őriz néhány vonzó kéket! Idén a keleties kékek és a víz színei dominálnak, de ez előző évek királykékeit is bármikor előkaphatod. Bármilyen árnyalat mellett is döntesz, elbűvölően fog mutatni fehérrel kombinálva, de a különböző kékeket is bátran találkoztathatod egy szetten belül. Mostani kedvencünk ez az aranyhímzéses egyiptomi kék ruha, amiben - szerénykedve bevallom - Kleopátrának érzem magam!

Overál: New Look
Ing: Atmosphere
Ruha: Morgan
Strandlepel: New Look

Kapri, spanyol és fenyő zöld

Idén a zöld új dimenziókat hódít. Aki eddig nem öltött magára zöldet, az most elcsábul, hiszen az idei nyár igazi ékszerei lettek a zöldek - a természet frissességét, az egyediséget és luxust hozzák magukkal a kaprizöld, a spanyol és a fenyő zöld árnyalatai. Ha a hideg színek előnyösebbek számodra, keresd az élénkebb kékes zöldeket, de ha a természetes meleg színek emelik ki a leginkább szépségedet, a kapri és olíva lesznek a tieid.

Top: Nile
Ruha: Missguided
Ing: George
 

Szexi éjfekete, villantósan

Mielőtt leszólnátok, hogy a fekete nem nyári szín, már tiltakozom is! Minden nem forró napra és az összes nyári estére ideális választás egy kis fekete ruhadarab. Csodás csipkék és szaténos anyagok vártak a Hadaban, amik nagyszerű kiegészítői lehetnek egy-egy nyári szettnek. Válaszd a vállvillantós, csipkebetétes, sejtelmes anyagokat - hiszen mikor, ha nem nyáron kell megmutatni kicsit többet magunkból?

Nadrág: H&M
Top: VILA
Body: Topshop
Ruha: Bohoo
 

Korall, auróraszín és hajnalpiros

A lilás árnyalatok mellett idén a rózsaszíneknek is behódolunk. A napkelték, a korallok és a meleg napsugár árnyalatok a nyarat és a boldogságot hozzák magukkal. Egy korall toppal a legunalmasabb shortodat is feldobhatod, de a strandruhád színének is bátran választhatod. Idei trendek szerint a fodros, vállvillantós, aszimmetrikus fazonok közül is érdemes szemezgetned.

Top: M&Co
Strandruha: Marks & Spencer
Ruha: H&M
 


Street fotók: Pinterest