2018 legizgalmasabb divatszínei, amikbe azonnal beleszeretsz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az idei év legalább annyira színes lesz, mint egy csodálatos virágmező. Szebbnél szebb árnyalatokkal rukkoltak elő a tervezők, amiket egytől egyig imádni fogunk. Nem csak sokoldalúságuk miatt, hanem azért is, mert könnyen feldobhatjuk segítségükkel a ruhatárunkat. Nézzük, milyen színekre lesz szükséged neked is az elkövetkezendő szezonban!

Aranyhomok Kép forrása: stylebistro.com

Ez a szín azoknak szól, akik kissé konzervatívabban állnak az élénk árnyalatokhoz, és nem igazán tudják elképzelni, hogy túl sok tónust magukra öltsenek. Ha neked is leginkább fekete és szürke, esetleg sötétkék a ruhatárad legjava, ideje kicsit nyitni a világosbarnás színek felé! Az aranyhomok nem csak elegáns, lágy és visszafogott, hanem letisztult is egyben.

További jó hír, hogy tökéletesen passzol a sötét színekhez, pl. a feketéhez is, így igazán könnyen beillesztheted az aktuális ruháid mellé.

Nem túl élénk, nem túl feltűnő, ezért inkább a kora tavaszi, őszi szezonban fog hódítani, nyárra jönnek a valóban szembeötlő árnyalatok.

Levendula Kép forrása: fw-daily.com

Az év színeként is nyugodtan emlegethetjük a lilát, főleg a levendulás, esetleg kissé pasztellrózsaszínes árnyalatait. Minden formában, fazonban és mennyiségben megjelenik ez a nyugtató, kellemes tónus a divatban, idén egyszerűen nem lehet melléfogni vele.

Ez különösen jó hír azoknak, akik imádják a levendula illatát, sokoldalúságát, most végre igazán könnyű lesz felfrissíteni a segítségével a ruhatárunkat is.

A lila szinte mindenkinek jól áll, és remekül lehet ötvözni a többi világos színnel, így tipikus tavaszi, nyári összeállításokat készíthetsz a segítségével.