2018 legdivatosabb sláger színe a lila: mutatjuk, milyen színekkel harmonizál

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az elkövetkezendő szezon divatszíne megkérdőjelezhetetlenül a lila lett. Ennek sokan nagyon örülnek, mások annyira utálják a lilát, hogy el sem tudják képzelni, valaha viselni fogják. Pedig mindenkinek érdemes lenne tennie egy próbát, mert a lila olyan sokoldalúan és esztétikusan beilleszthető a ruhatárba, hogy téged is meg fog győzni!

A sort egyből egy merész és garantáltan figyelemfelkeltő összeállítással kezdjük, amihez hasonlóban te sem maradsz majd észrevétlen.

Meglehetősen maszkulin ez az összeállítás, kezdve azzal, hogy a cipő nem éppen nőies, és a lenge nadrág sem az, amit manapság megszokhattunk.

Érdemes azonban megfigyelned, milyen jól harmonizálnak egymással a darabok, és a rövidke, sötétlila kabát mennyire tökéletesen ellensúlyozza ezt a férfias összképet!

Ha nem is tudod elképzelni, hogy akár csak ehhez hasonló öltözékben megjelenj, akkor is ihletet adhat a lila színek kombinálása: egy kis sötétlila, kevés pasztell, és a fehér – egyszerűen nem lehet vele melléfogni.

Ennél a szettnél is a fehér és a pasztell lágyít az összhatáson, ez tehát egy olyan praktika, amit az élénkebb színek viselésénél nyugodtan bevethetsz. A hűvösebb tavaszi napokra remek választás egy virágmintás szoknya, illetve olyan felső, kabát, ami harmonizál a szoknyán felbukkanó árnyalatokkal.

Jelen esetben ez a divatos lila, amihez a modell a csizmáját is társította. Persze, nem muszáj mindenáron csizmát viselned, főleg nem akkor, ha az időjárás ezt nem indokolja. Egy könnyen tavaszi cipőben is bátran nekivághatsz a munkanapnak, vagy éppen a csajos délutánnak!

Ami biztos: végtelenül romantikus és kedves megjelenést kölcsönözhetsz magadnak a virágminta és a pasztell lila kombinációjának köszönhetően.