A 2018-as szuper sikk kiegészítő: így hordjuk idén nyáron a kalapot

Bodnár Alexa
Írta: ,

A kalap a meleg évszakban is képes rendkívüli módon feldobni a szettedet, legyen szó egy dolgos hétköznapról vagy akár egy hétvégi fesztivál outfitről. Amellett hogy öltöztet, még védelmet is nyújt: megóv a napszúrástól, és arcod érzékeny bőrének is árnyékot nyújt. Mutatunk most néhány módot, ahogy idén érdemes viselned a kalapodat. Ha pedig még nem szereztél be egyet sem, talán most fogsz!

A közepes karimájú szalmakalap egy fekete vagy fehér szalaggal kiemelve igazi fesztiváltrend, amit érdemes beszereznie mindenkinek, aki a nyarat ilyen eseményeken tölti.

Ezt a kalapot érdemes egy vagy két fonott copffal viselned, így lesz igazán divatos! A mi kedvencünk a két copfos megoldás, ahol a két hajtincsedet először egyszerű, szoros copfba kell kötnöd a tarkódnál, majd egy kicsit lejjebb még egy hajgumival megkötöd ezeket.

Ezeken a kisebb részeken fordítsd át a copfokat úgy, hogy a közepüknél széthúzod picit a hajad, majd igazgasd el. Válassz le a copfokból addig egy-egy ilyen kis részt, amíg el nem fogynak.

Nyaranta a hippis, bohó stílus mindig egy picit előtérbe kerül, amit feltehetőleg szintén a fesztiválkultusz virágzásának számlájára írhatunk.

Ha te is ezt a stílust érzed közel magadhoz, érdemes beszerezned egy hasonló kalapot, ami leginkább egy sivatagi felfedezőt juttat az eszünkbe vagy egy dzsungeltúrát.

A barna vagy a teve színű változat a legjobb, amely szinte minden hajszínhez passzol.

Hagyd a hajad levegőn megszáradni, esetleg lágy, kócos hullámokat süthetsz bele, majd egyszerűen vedd fel a kalapot a kedvenc napszemüveged kíséretében.