2017 új divatszíne: a blush - Így hordd!

Zabolai Margit
Írta: ,

A blush szó lefordításába sokaknak beletört a bicskája – nekünk tetszik a púderszín, bár ez nem igazán árulja el, miről van szó, lényegre törőbb az arcpír rózsaszín, de az meg szerintünk furán hangzik. De egyáltalán, miről van szó, és miért kell nekünk erről beszélnünk?

A pirosítók színe az arccsonton túl Kép forrása: shopdailychic.com

A blush maga a pirosító, amivel rózsás színt kölcsönözhetsz az arcodnak, ám ez az üde, finom, hamvas árnyalat idén nem csak a sminkpalettákon jelenik meg.

Mivel a visszafogott, rózsás árnyalat elég közel áll az egyébként is hihetetlenül népszerű rózsakvarchoz, nem volt meglepő, hogy ő is helyet kap a divatba, de a púderek mellett most már tényleg mindenhol fel lehet lelni ezt a színt.

Ha minket kérdezel, akkor ez jó hír, mert jól variálható, nőies és nagyon szép árnyalatról beszélünk!

Mindig elegáns Kép forrása: lulus.com

Ha alapdarabokon hordod a blush színt, akkor élvezheted azt az áldásos tulajdonságát is, hogy gyakorlatilag a kisujjadat sem kell mozdítanod, mégis elragadó lesz a megjelenésed.

Ezzel a színnel olyan, mintha nem is fordítanál különösebb figyelmet a ruháid összeválogatására, éppen csak felkaptál volna magadra valamit, mégis tökéletes és divatos lenne a megjelenésed.

Ez pedig éppen az a hatás, amire a legtöbbször szükségünk van a hétköznapokban.