2 pulóver, 6 öltözet – A legdivatosabb őszi-téli szettek

Szabó Erzsébet
Írta: ,
2 pulóver, 6 öltözet – A legdivatosabb őszi-téli szettek

A nagyméretű és a különleges szabású pulóverek az idei szezonban abszolút slágerdarabnak bizonyulnak. Ennek ellenére sem mondhatjuk, hogy túl általános trendnek számítnának, hiszen sokan nem tudják, miként viselhetnék őket. Most két oversized, egymástól eltérő fazonnal bíró pulcsi segítségével mutatunk be nektek hat összeállítást.

Farmerrel kényelmesen

A legalapvetőbb szett, amit gyakorlatilag mindenki ismer, és az álmos napokon általában alkalmaz is, az a farmer és a nagyméretű pulóver kettőse. Ezt az összeállítást senkinek sem kell bemutatni, nyáron a hűvös estéken, ősszel pedig napközben is egész nyugodtan viselhetjük.

Nagy előnye, hogy rendkívül kényelmes, szabástól függően könnyen társítható a sportos, a csinos, de akár a nőies stílushoz is. Mi most a legalapvetőbb szettet, a kényelmest helyezzük a központba, hiszen az idei divat szerint különösen nagy szerep jutott a lapos talpú, egyszerű bokacsizmáknak. 

Ezekhez a darabokhoz kiválóan illenek a nagyméretű pulóverek, illetve a feszes skinny farmerek, de a nagyméretű sálak sem hiányozhatnak az összeállításból.

  • Pulóver: Esprit, 12 000 Ft 
  • Nadrág: H&M, 8 990 Ft 
  • Bokacsizma: CCC, 22 500 Ft 
  • Sál: H&M, 2 990 Ft 
  • Táska: Accessorize, 13 500 Ft 
Cicanadrággal nőiesen

A második szett szintén nem ismeretlen, ha a nagyméretű pulóverekről beszélünk, hiszen utóbbiak a néhány éve divatos tunikák módosult változatainak felelnek meg. A nagyméretű pulóverek szolidabb formában mutatják meg formáinkat, mivel nem tapadnak teljesen a testünkre.

A nőiesebb és csinosabb végeredmény érdekében célszerű derékövvel feldobni a megjelenésünket, ennek az egyszerű kiegészítőnek köszönhetően máris csodás homokóra alkatot varázsolhatunk magunknak, s nem utolsó sorban formát adhatunk az egyébként egyhangúnak ható pulóvernek. A szetthez csinos cicanadrág és magas sarkú, zárt cipő, vagy akár telitalpú bokacsizma dukál. 

Ne feledkezz meg a nőies kiegészítőkről sem, ehhez az összeállításhoz kiválóan passzolnak a hosszan lelógó, rétegezett sálak, ékszerek.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!