10+2 magyar designékszer, amivel ősszel is kitűnsz a tömegből

Salat Száva
Írta: ,

A design-ékszerek és a maradandó értékek világába kalauzol összeállításunk, amelyben kortárs magyar ékszertervezők munkáiból szemezgettünk. Minden kép egy-egy kapu egy tervező különleges és gazdag világába, ráadásul karnyújtásnyira tőlünk. Miért hordjunk magyar design-ékszert? Mert szép, mert itt született, mert megismerkedhetünk személyesen is a tervezővel és mert ebből a kapcsolatból közös történet születik!

Ilyés Juli - fémek Kép forrása: facebook.com

Egyszerű formák, karakteres arányok. Nem lehet észrevétlenül elmenni az ilyen darabok mellett. Ilyés Juli fémes darabjai letisztultságról árulkodnak. A fémet színesen és hajlítva, a fények játékát kihasználva szelídíti meg.

Egy-egy szín és a natúr fémhez viszonyított arányai arra késztetik az ékszerek viselőjét, hogy a lényegi vonásokat mutassa meg saját egyéniségéből.

Rienne Creations - rakoncátlan formák Kép forrása: facebook.com

Mintha csak összeborzolták volna a gyöngyöket. És igen: a fehér a fehéren is kiválóan mutat. A térhatás játékosságot visz a monochrome világba.

A Rienne stílusa rakoncátlan, merész és hivalkodó – a szó legjobb értelmében. Kristályok, gyöngyök és szikrázó fények mindenütt. A fehéren túl sokkal többről szól, érdemes belekukucskálni a Rienne világába.

Vigyázat! Ragályos!