10+1 öltözködési hiba, amit szinte minden nő elkövet

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
10+1 öltözködési hiba, amit szinte minden nő elkövet

Még a divatmegszállott nők is követnek el stílusbakikat. Az öltözködési csapdák elkerülése érdekében olvasd el, milyen hibákba nem szabad esned.

2. Nem megfelelő méret

Ha egy ruha nem a méreted, akkor elfelejtheted a stílusos öltözködést. Ne légy a méretek megszállottja. Verd ki a fejedből, hogy te M-es méretet hordasz, ha épp az L-es áll a legjobban. A méretek és szabások különben is minden divatháznál eltérők.

A próbafülkébe mindig vigyél egy mérettel kisebbet és nagyobbat annál, amelyet jónak gondolsz. A legtöbb ruha nem áll tökéletesen rajtad, de a megoldás egyszerű: vásárold meg csak azokat a darabokat, amelyek a legnagyobb részt jól állnak, és ahol nem illik tökéletesen alakodhoz, ott átszabattathatod.

Bár így fizetsz egy kis extra árat, de a ruháid valóban a testalkatodnak megfelelőek lesznek, így a végén jobban érzed majd magad bennük.

9. Lim-lom vásárlása

Apró zagyva cuccokat felvásárolni, csak a kereskedelemnek tesz jót. Végtére is, könnyebb a vevőknek az olcsó dolgokat eladni, ezért a legtöbben hajlamosak lomokat gyűjteni szekrényükben.

Tulajdonképpen ezzel a stílusukat is megölik - rengeteg ruhát felhalmoznak, de nem hordják őket.

Soha nem késő változtatni a szokásokon, fektess be minőségi alap-ruhadarabokba: egy jó farmernadrág, egy fekete ceruzaszoknya, egy egyenes szabású szövetnadrág zakóval, ballonkabát, nőies bőrcipő.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba