10 variáció bőrszoknyára, amiktől megjön a kedved az őszhöz

Zabolai Margit
Írta: ,
10 variáció bőrszoknyára, amiktől megjön a kedved az őszhöz

Az ősz egyik slágere a bőrszoknya, ami a legforróbb divatirányzatokkal összeolvadva a legelképesztőbb kombinációkban jelenik meg, így valóban sokféleképpen hordható ruhadarabról van szó. Ha megtetszettek az ihletadó képek, szerezz be egyet te is!

Kép forrása: instagram.com

A fekete bőrszoknya tiszta fekete viselettel társítva igazi klasszikus, bárhol megállja a helyét, és egyszerűen nem lehet melléfogni vele, mindenkinek jól áll.

Kép forrása: farabian.blogspot.com

Íme a bizonyíték, hogy a megfelelő kiegészítőkkel a bőrszoknya akár egy elegánsabb outfitben is helyet kaphat. Tökéletes viselet egy melegebb őszi napra, amikor mondjuk munkába, de magánéleti eseményre is hivatalos vagy.

Kép forrása: bloglovin.com

A bőr mellett a lázadók másik örök darabja a farmer, és bár a kettő együtt egyeseknek soknak tűnhet, a legfrissebb trendek szerint tökéletesen megférnek ők egymás mellett.

Kép forrása: the5th.co

Ha egy sportos, kényelmes szerelést szeretnél kicsit izgalmasabbá tenni, akkor is a bőrszoknya lesz ebben a legügyesebb partnered. A titok itt a fekete-fehér színpárosításban rejlik, ez hozza egy tető alá a különböző stílusokat.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató