10 szett 1 farmerdzseki - Az ősz legfontosabb alapdarabja

Szabó Erzsébet
Írta: ,
10 szett 1 farmerdzseki - Az ősz legfontosabb alapdarabja

A hideg hónapokat tekintve egy olyan ruhadarab van, ami igazán a rajongásom tárgyát képezi: ez nem más, mint a kabát. Míg mások cipőre és táskára képesek rengeteget költeni, addig én a kabátokra tudok csak nagyritkán nemet mondani. Idén úgy tűnik, farmerkabátból is jó lesz néhány újat beszereznem, ez ugyanis az ősz egyik kihagyhatatlan és nagyon sokoldalú alapdarabja.

A farmerből készült ruhadarabokkal a többség külön-külön már teljesen megbarátkozott, de a szettek még hagynak kívánnivalót maguk után – pedig ezek is nagyon divatosnak bizonyulnak!

Ha te sem félsz elébe menni a divatnak, vagy szívesen felhívod magadra a figyelmet az összeállításaidnak köszönhetően, akkor az idei ősszel kihagyhatatlannak bizonyul egy farmerszoknya-farmerkabát párosítás.

 

Ha a farmerszoknyás szett már kifejezetten szimpatikus számodra, akkor ideje, hogy nagyobb felületen is viseld ezt az izgalmas és változatos anyagot.

A hűvösebb napokra egyébként is jobb választás egy meleg farmernadrág, mint egy szoknya, ha pedig tényleg nagyon didergős a reggel, akkor a kabátot a vastag pulcsidra is felkaphatod.

 

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?