10 stílusos outfit, ha szereted a garbót

Szőke Angéla
Írta: ,
10 stílusos outfit, ha szereted a garbót

Ha nem szereted a sálat, de fázik a nyakad, van megoldás: A garbó elég megosztó viselet, vagy imádja valaki, vagy ki nem állhatja. Egy garbót tudni kell hordani, még akkor is, ha csak egy laza farmernadrággal viseljük. Ez a magasnyakú pulóver minden öltözetet egyből mérföldekkel elegánsabbá tesz és mindenkinek jól áll. A hideg hónapok egyik leghálásabb viselete, mert segítségével erőfeszítés nélkül tartjuk magunkat melegen és nézünk ki sikkesen. Az alábbi tíz stílusos outfit megmutatja, milyen sokoldalú és mutatós ruhadarab a garbó.

A fekete színben ugyan minden elegánsabbnak hat, de a garbónak határozottan jól állnak az élénk színek is. A szürke, ködös mindennapokat könnyedén feldobhatod egy vadabb árnyalatú összeállítással.

Ebben az outfitben a tűzvörös pulcsi remekül rímel az azonos színű táskára és csizmára. A barna kabát komorságát a kék szoknya oldja fel.

 

Ez az összeállítás elegánsan idézi meg Párizst.

A skótkockás szoknya és a micisapka viszi a prímet, amit szépen fog össze a fekete garbó. Az outfit az olyan kis részletektől válik teljessé, mint a szoknyán található aranylánc és a fűzős csizma.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba