10 örökzöld alapdarab, aminek minden nő gardróbjában ott a helyük

Bodnár Alexa
Írta: ,

Nincs egy göncöm sem, nem tudok mit felvenni!” – őszintén, hányszor hagyta már el a szádat ez a mondat? Tapasztalatunk szerint ez azoknál a leggyakoribb, akiknél hiányoznak az igazi időtálló ruhadarabok. Ha eddig nem birtokoltad még ezeket a holmikat, vagy hiányos a készleted, akkor érdemes a 10. csőnadrág, vagy a 30. színes felső helyett inkább ezekbe invesztálnod. Válassz belőlük lehetőleg nagyon jó minőségűt, hogy valóban hosszú évekig használhasd.

Ahogy a fekete nadrág, úgy a fehér blúz is lehet elegáns vagy sportos, és szintén egy időtálló, kortalan darab.

A legjobb kiegészítője egy fekete vagy barna napszemüveg, és bátran hordhatod szoknyával, farmerrel, vagy a fekete nadrággal is.

Szinte nincs olyan alkalom, amihez ne passzolna, egy különleges szoknyával akár még alkalmi eseményen is részt vehetsz benne.

Fekete, fehér, színes vagy mintás, szinte teljesen mindegy, de egy elegáns, szűkített fazonú blézernek mindenképpen bérelt helye van a gardróbban.

Ha ránk hallgatsz, egy feketét mindenképpen beszerzel belőle, amit alkalmakkor, üzleti megbeszélésekkor is viselhetsz, plusz egy színesebb, vidámabb darabot is a hétköznapokra, bulikra.

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell