Milyen típusú díszekkel dekorálod a karácsonyfát? Ezt árulja el rólad

Szirák Viki
Írta: ,
Milyen típusú díszekkel dekorálod a karácsonyfát? Ezt árulja el rólad

Kép forrása: unsplash

Szinte biztos, hogy a karácsonyfára nálad sem kizárólag egyfajta dísz kerül, de az tuti, hogy akad egy olyan típus, ami sokkal közelebb áll a szívedhez, mint a többi. Derítsd ki, a dekoráció mit fed fel a személyiségedről!

Klasszikus gömbök Kép forrása: unsplash.com

A te karácsonyfádon leginkább a hagyományos gömbök lógnak, klasszikus színekben?

Ha nem szokásod beszerezni a trendi rozéarany díszeket vagy az éppen menő türkizt, és a piros-kék között válogatsz, valószínűleg olyan típus vagy, akinek nem a külsőségek számítanak.

Téged sokkal jobban érdekel, hogy karácsonykor kellemes hangulat legyen, mint az, hogy mennyit költs ajándékokra (vagy hogy rád mennyit költöttek).

Kimondottan család-centrikus vagy, és nagyon szeretsz időt tölteni a szeretteiddel, ez pedig nem csak az ünnepek alatt igaz rád.

Azonban tény, hogy nem vagy az a nagyon spontán alkat, hirtelen döntéseket pedig ritkán hozol, de téged ez egyáltalán nem zavar.

Jobban érzed magad, ha otthon maradsz olvasgatni, mint hogy buliról bulira mászkálj szombat este.

Imádod anyukád régi, vintage díszeit, és azokat a dekorációkat, amelyek cseppet sem megszokottak, és nem kaphatók minden egyes boltban?

Akkor tuti, hogy te egy igazán érzelmes személy vagy, aki nagyon szeret nosztalgiázni.

Álmodozó alkat vagy, és sokszor azon kapod magad, hogy visszavágysz a gyerekkorodba, hogy még egyszer átélhesd mindazt, amit akkor nem értékeltél.

Neked mindig az számít, hogy egy tárgynak eszmei értéke legyen, ezért az ajándékvásárlásnál is arra figyelsz, hogy a meglepetés különleges jelentéssel bírjon.

Ragaszkodsz a családodhoz és a barátaidhoz, egyedül pedig nagyon elveszettnek érzed magad, ezért szinte mindig van egy programod megbeszélve velük.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv