5+1 visszafogott manikűr inspiráció gél lakkból

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5+1 visszafogott manikűr inspiráció gél lakkból

Kép forrása: unsplash

A gél lakk igazán remek és hasznos találmány, mely műköröm építése nélkül hosszantartó, csillogó hatást biztosít körmeidnek. Az így készített manikűrnek pedig nem feltétlen kell extra feltűnőnek és hivalkodónak lennie, egészen egyszerű, visszafogott hatás is elérhető a technikával. Ha manikűrödet illetően te is a kevesebb néha több elvét követed, cikkünkben remek inspirációkra lelhetsz.

Ezüstös csillogás Kép forrása: blog.lulus.com

A nude árnyalat önmagában is csodásan mutat a maga visszafogottságával, ám ha szeretnél bele egy kis pluszt vinni, könnyedén különlegessé teheted, a körmeiden keresztben vagy hosszában futó ezüstös csíkkal.

Kérd ezt az egyszerű, mégis vagány dizájnt a körmödnél, vagy akár készítsd el otthon. Miután kilakkoztad körmeidet a testszínű lakkal, várd meg, hogy megszáradjanak, majd óvatosan, a körömágyadtól középen indítva húzd meg az ezüstös csíkot, ha keresztbe szeretnéd, akkor a körmöd oldalának közepétől indíts – remekül mutatnak ujjanként váltogatva a vízszintes és hosszanti csíkok.

Ha biztosra akarsz menni, hogy egyenes legyen a csík, festés helyett ragaszthatsz is kész szalagot a körmödre. Hogy minél tartósabb legyen, átlátszó lakkal is kend át az egészet.

Bár a csillogó flitterek általában nagyon is feltűnőek, a megfelelő arányokkal és technikával dolgozva akár egy visszafogottabb manikűrbe is beépíthetők.

Remekül festenek az apró csillogó háromszögek az egyébként egyszerű, púderrózsaszín körmök alján, a hatást pedig fokozza, ha az egyik ujjon az egész körmöt ezek az apró csillámok díszítik.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv