Valentin-napi körömdíszítések, amiket te is könnyen elkészíthetsz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ne aggódj, ha nem sikerült időpontot kérned a körmösödhöz! A következő videók segítségével te is könnyedén Valentin-hangulatú manikűrt varázsolhatsz magadnak – és még különösebb kézügyességre sem lesz szükséged hozzá!

Ombre szívecskék 

Jó, ha megjegyzed ezt a technikát, hiszen a segítségével gyakorlatilag bármilyen formát rávarázsolhatsz a körmeidre. Valentin nap alkalmából természetesen a szívecskék kerülnek előtérbe – a szerencse pedig az, hogy ez az egyik legkönnyebben leutánozható alakzat! A célra egyébként bármilyen öntapadós szalag megfelel, de ha megnézed a videót, még azt is megtanulhatod, hogyan készülnek a látványos ombre körmök!

Kontúr LOVE

Az előző megoldáshoz nagyon közel áll az alábbi videó, de éppenséggel megfordítja a technikát, és a szívecskék máris negatívba kerülhetnek a körmeiden. Pontosan olyan egyszerű dolgod van most, mint ahogy az előbb volt, úgyhogy ne aggódj a kézügyességed miatt! Ha van kedved, akár ötvözheted is a két technikát: most felhasználhatod azt a szív sablont, amit az előbb kivágtál.

Nyomdázz, nyomdázz, nyomdázz!

A nyomdázás tökéletes számodra, ha villámgyorsan szeretnél látványos, akár tökéletesen egyforma körmökre szert tenni. Sablonokat és hozzájuk tartozó, szivacsos nyomdázót vásárolhatsz a kellékes boltokban, de az internetről is rendelhetsz – ezen felül csupán a körömlakkodra lesz szükséged! Még a minimális kreativitásodat is félreteheted, de hidd el, ez garantáltan nem fog látszani a végeredményen!

Cukorkaszerelem

Ennél a technikánál már nem árt, ha tudsz bánni a körömlakkal, de még mindig nem olyan bonyolult megoldást hoztunk, amit lehetetlen leutánozni. Ha bizonytalan vagy, ne az összes körömvégedet díszítsd, csupán egyet-egyet mindkét kezeden! A szebb formáért pedig utólag is sokat tehetsz: igazítsd meg a szívet lemosóba mártott fog- vagy fülpiszkálóval, esetleg ecsettel!

Szív(M)árvány

A márványos technika csak elsőre tűnik bonyolultnak, valójában hihetetlen egyszerű és látványos – bár az tény, hogy kicsit macerás a körömágyak letakarása miatt. Azonban abban biztos lehetsz, hogy akkor sem lesz senkinek olyan a körömdíszítése, mint neked, ha pontosan ugyanazokat a lépéseket követi. A márványozott körmök mindig egyediek, feltűnőek, és szerencsére könnyedén alkalomra szabhatóak.