Tavaszi köröminspirációk

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Tavaszi köröminspirációk

Az idei körömtrend inkább kicsit borongósabb, mint várnánk, sokkal divatosabbak a sötét színek, mint az élénk, vidám árnyalatok. Bár utóbbiakra is akad néhány példa, a többség a trendek ellenére is szívesebben nyúl igazán tavaszias tónusok, minták után. Lássuk, miből válogathatsz!

Bájosan natúr

Ha egyszerre szeretnél divatos, tavaszias és rendkívül nőies körmökre szert tenni, akkor a nude, avagy a natúr tónusokat neked találták ki.

Igazán széles skálán gondolkodhatsz, ha megtetszenek ezek a visszafogott árnyalatok, hiszen a rózsaszínektől kezdve, a barnás, bőrszínű tónusokon át, az egészen halvány, fehérre hajazó színekig hoztak ki új lakkokat, zseléket a gyártók.

Persze, csak kevesen érik be az egyszerű lakkozással, főleg, ha tavaszról van szó.

Szerencsére a nude alapszíneket mindennemű túlzás nélkül is könnyű díszíteni, a végeredmény így rendkívül bájossá, ám messze nem hétköznapivá válhat.


Aktuális trendek: Ez lesz a 2015-ös tavaszi-nyári köröm divat


Akár pöttyökkel, masnikkal, akár arany csillámmal, kristállyal díszíted a kész művet, egész biztosan nem foghatsz mellé.

Élénk és üde színek

Dacára annak, mekkora sláger a nude, vagy éppen az olyan borongós tónusok, mint a sötétkék, a fekete, vagy a méregzöld, az élénk, üde színek között is érdemes keresgélni.

A divat ellenére sokan szívesebben választják a vidám, feltűnő, ragyogó színeket, úgy, mint a pinket, a narancssárgát, vagy éppen a pirosat.

Ezeknek az árnyalatoknak az a nagy előnyük, hogy valóban üdítik a megjelenést, és megteremtik az összhangot, főleg, ha ügyelsz rá, hogy a használt színhez valamilyen ruhadarabot (vagy akár rúzst) is társíts.

Az élénk színek lenövése sajnos meglehetősen feltűnő, ezt kiküszöbölendő időnként élhetsz egy idei slágerrel, a natúran hagyott félholdacskával.

Ezzel némileg késleltetheted a manikűrösöd meglátogatását, akár egy hetet is nyerhetsz magadnak.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!