5 gyönyörű, tavaszi körömfestés – A szezon kedvencei

Zabolai Margit
Írta: ,
5 gyönyörű, tavaszi körömfestés – A szezon kedvencei

Télen szívesebben használunk mély, bordó árnyalatokat, az elmúlt szezonban azonban a fémes, csillogó színek is előtérbe kerültek. Tavasszal azonban mindig egy kicsit könnyedebb stílusra váltunk, mind öltözködés, mind pedig a körömlakkok színét illetően. A vidám minták és a finom színek a melegebb évszakban mindig előkerülnek, íme az idei körömlakk trend:

Aranyeső Kép forrása: inspiredsnaps.com

A nude színek és a fémes csillogás egy másik, kicsit merészebb és izgalmasabb példája ez a találkozás, ami remekül szemlélteti, miért is kellett ennek a két trendnek egymásra találnia: a halovány kapucsínó szín szép alapot ad az arany lakknak, és közben a visszafogott aláfestésnek köszönhetően a csillogó lakk sem válik közönségessé vagy tolakodóvá.

Az elkészítéshez először a barna alapszínt fesd fel, majd a csillámló lakkot vidd fel a körömágytól kiindulva körülbelül a körmeid közepéig.

A nagyobb aranyszemcséket manikűr kellékes boltban vásárolhatod meg, és egy csipesszel illesztheted őket a legegyszerűbben a helyükre a még nem teljesen megszáradt lakkban.

Egy huncut kacsintás Kép forrása: bmodish.com

A halovány orgona nem véletlenül lett az év színe, sok más színnel összeilleszthető, modern és bájos árnyalat, ami mintha csak a tavaszt várta volna, hogy a krémes fagylaltszínekkel és az első napsugarakkal teljes pompájában megmutassa magát.

Azt eddig is tudtuk, hogy például a zölddel vagy a barnával jól mutat, de ahogyan a mellékelt ábra is mutatja, ezzel a barackvirág árnyalattal is szinte egymásnak lettek teremtve.

Ha ügyes a kezed, akár szabad kézzel is megrajzolhatod ezeket a vonalakat, de száradás után ragasztószalaggal is kijelölheted a barack árnyalat helyét az orgona színű lakkon.

Fedőlakknak ne fényes, hanem matt réteget használj, mert ennek a stílusnak fontos eleme a visszafogott sápadtság.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!