Ragyogó karácsonyi körmök: 5 stílus, amibe könnyű beleszeretni

Bodnár Alexa
Írta: ,
Ragyogó karácsonyi körmök: 5 stílus, amibe könnyű beleszeretni

Ha már tudod, milyen szettekbe bújsz karácsonykor, akkor itt az ideje kitalálnod azt is, milyen körmök passzolnak majd az ünnepi outfitedhez. A smink és a frizura mellett a mesés karácsonyi manikűr is legalább olyan fontos: éppen ezért hoztunk neked egy kis inspirációt, hogy könnyebb legyen választani!

1. Átmenetek ünnepi stílusban

Ragyogó karácsonyi körmök: 5 stílus, amibe könnyű beleszeretniKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Arany-piros átmentek, világoskék-fehér ombrefestés, játékos, ünnepi metálszínekben tündöklő manikűrök – csodaszép körmeid lehetnek, ha az átmenetes lakkozást választod, így csak olyan színeket kell találnod, amelyek a legtöbb ünnepi szettedhez passzolnak. Az arany-piros-zöld variációkkal nehéz mellényúlni, de a fekete, ezüst és kék is nagyon különleges kombináció. Az ombre lakkozás készülhet csillámos vagy gyöngyházfényű lakkokkal, de akár ötvözheted is ezeket egymással. A festékek fedhetik egymást enyhén, de akár össze is folyhatnak, ahogy a lila-arany manikűrnél látod.

2. Csillámos díszítések

Ragyogó karácsonyi körmök: 5 stílus, amibe könnyű beleszeretniKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Mikor máskor használjuk a csillámport, a csillámos díszítést, ha nem karácsonykor? Szupertrendi és ragyogó manikűrt készíthetsz a csillámos dekorlakkjaiddal: ne spórolj az arannyal, de a színes, csillogó lakkokat is használhatod — ezekből szuper pöttyös díszítést készíthetsz az egyszínű, például fehér körmeidre. A fekete lakkot feldobhatod arannyal, a szürkét ezüsttel, de készíthetsz fenyő színű csillámló manikűrt is, amelynél egy körmödet fehérre kened, és mintát festesz rá.

3. Minimál karácsonyi körmök

Ragyogó karácsonyi körmök: 5 stílus, amibe könnyű beleszeretniKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

A mi idei nagy kedvenceink a karácsonyi minimálkörmök, ahol egy matt alapra — amely lehetőleg fekete, szürke, fehér, világoskék, babarózsaszín vagy nude színben pompázik — nagyon egyszerű, vonalgrafikás, vagy néhány apróbb elemből álló minták kerülnek. Ezek lehetnek hóemberek, karácsonyi gömbök, fényfüzérek, hópelyhek, ajándékdobozok, masnik, magyalágak — teljesen mindegy, csak készüljenek egyszerűen. Ha visszafogott, mégis ünnepi manikűrt szeretnél, mi ezt ajánljuk neked!