Pedikűröshöz mész? Néhány infó, amit szeretne, hogy már tudj

Fehér Vera
Írta: ,
Pedikűröshöz mész? Néhány infó, amit szeretne, hogy már tudj

Maga a mennyország, amikor végre eljutsz a pedikűrösödhöz, igaz? De mi is az, amit nem mondanak el neked, pedig jó lenne, ha te is tudnád? Egy pedikűröst, Annát kérdeztünk meg arról, mi az, amit feltétlenül tudniuk kellene a vendégeknek.

Komoly gondok Kép forrása: mylusciouslife.com

„Ha komoly probléma van a körmeiddel, akkor fordulj gyógypedikűröshöz, vagy eleve keress olyat, aki gyógypedikűrt és simát is csinál.

Ha fertőzött vagy durván benőtt körömmel mész, nem tud veled mit kezdeni egy pedikűrös, és mindkettőtöknek nagyon kellemetlen lesz a visszautasítás.

Ha hajlamos vagy arra, hogy benőjön a körmöd, sose vágd, reszeld túl rövidre, mindig érjen végig a lábujjadon a köröm és egyenesre formázd.

Ha bizonytalan vagy, hogyan kezeld, akkor irány a gyógypedikűrös, aki akár meg is mutatja, hogyan ápold, és elmondja, hogy orvoshoz kell-e fordulnod vele.

Ne felejtsd el, mi azért vagyunk, hogy te jól és szépnek érezd magad!”

„Ha nem is tudod megengedni magadnak, hogy kéthetente elmenj a pedikűrösödhöz, mindenképp mosd le a lakkot két hét után!

A körmöd teljesen kiszárad a lakk alatt, hiszen annak olyan összetevői vannak, amelyek elvonják a vizet.

Ettől lehet az, hogy kis apró fehér pöttyök jelennek meg a körmödön, amit sehogyan sem lehet eltávolítani, csak lenöveszteni tudod.

Tehát ha csúnyának tartod a foltokat, akkor kifested, és nem tud regenerálódni a köröm, így ördögi körbe kerülsz.

Mosd le a lakkot, ápold, olajozd, krémezd a lábfejedet, a körömágyat is, hogy tápanyagokat juttass erre a területre, és utána bátran kifestheted újra!”

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!