Milyen legyen a lábkörmöd idén nyáron? Pedikűr trendek

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Milyen legyen a lábkörmöd idén nyáron? Pedikűr trendek

Az idei évben a formákat illetően nem igazán történt változás a lábkörmökön, bár ennek egészségügyi okai is vannak. A túlságosan lekerekített, ovális formák sajnos sokszor okoznak benövést, ezért divat ide, divat oda, még mindig az enyhén szögletes formák azok, amik hódítanak. De mi a helyzet a színekkel és a trendekkel?

A klasszikus örök sláger

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Egy manikűr esetében sem foghatsz mellé akkor, ha a természetességre esküszöl, és ez igaz a pedikűrösödnél tett látogatásra is. A szépen ápolt, puha lábfejek tökéletesen fognak mutatni, ha áttetsző lakkal fested csak ki őket, és ez jelenleg még divatosnak is számít. Ennél trendibb és kicsit feltűnőbb megoldás a francia lakkozás, ami bizony nem csak a kezeiden mutat csodásan. A klasszikus irányzatnál tehát a visszafogottság és a stílusosság a kulcsszó.

A natúr kiegészítése

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Szép és különleges átmentet képeznek a natúr, természetes festések, valamint a feltűnő pedikűrök között a francia alapra készült minták, dekorációk. Természetesen ezen a téren továbbra is a virágminták hódítanak, de a bevállalósabbak választhatnak gyöngyöket, strasszokat is a lábkörmeikre – bár ez utóbbit érdemes a nyár közepére időzíteni a praktikum és a kényelem végett. Ha a francia lakkozás nem igazán szimpatikus számodra, akkor jó választás lehet még a babyboomer technika, valamint a hófehér alap, ami ugyancsak nagy sláger az idei szezonban.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba