7 nyaralós hangulatú köröm inspiráció, a legújabb trendek szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Végre itt a nyár, nem csak a lenge ruhák, hanem a színes, izgalmas kiegészítők is előkerülhetnek. Utóbbiakra főleg a nyaralások során szoktunk nagyobb hangsúlyt fektetni, amikor végre kipihenjük az egész éves fáradalmakat. De milyen minták közül érdemes válogatnod, ha idén a körmeidet is nyári hangulatba öltöztetnéd?

A levélminta az elmúlt években egyértelműen bekígyózott a divatba, és nem csak a ruhák, hanem a lakberendezés világát is meghódította.

Természetesen nem maradhatott ki a kozmetikumok, körmök világából sem, a különféle minták ezeken a területeken is megjelentek.

Jó választásnak bizonyulnak a nyaralásra is, főleg natúr, egyszerű alappal.

Akár hegyi túrára, akár az esőerdő meghódítására készülsz, ha imádod a növényeket, egy ilyen mintát neked is ki kell próbálnod.

Apró, de praktikus és látványos is lehet a körmöd, ráadásul tükrözheti a tengerparti hangulatot: ehhez csak néhány izgalmas színre és díszre lesz szükséged.

Ha hosszabb időre utazol el, akkor egyébként sem szerencsés túl hosszú körmöket csináltatnod, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a látványról.

A korallpiros leginkább a parton állja meg a helyét, és ha fűszerezed némi világoskékkel, arannyal, esetleg egy csillag formájú dísszel, akkor egész biztos, hogy a megjelenésed egyik éke lesz majd.