Manikűr ötletek halloweenre, amikkel biztosan hódítani fogsz

Horváth Petra
Írta: ,
Manikűr ötletek halloweenre, amikkel biztosan hódítani fogsz

Manapság már hazánkban is egyre népszerűbbé válnak a díszesebb, mintás körmök, amiket alkalomhoz illően váltogatunk. Mivel a Halloween is egy tökéletes ünnepnap arra, hogy egyedülálló díszbe „öltöztessük” körmeinket, így nem véletlen, hogy ma már erre is külön divatirányzat épül fel, ami évről-évre változó. Manapság már nem csak a tipikus boszorkányos, szellemes vagy éppen pókos vonal az, ami jellemezheti a Halloween-t, hanem szinte bármilyen vicces, rémísztő, jelmeznek is elkészíthető téma, ami az adott évben jelen volt.

Nézzük tehát, idén melyek azok a manikűrök, amik biztosan menőnek fognak számítani, a kissé visszafogottabbtól, egészen a legkáprázatosabb megoldásokig!

Színekkel játszadozó, letisztult körmök

Ezt főként azoknak ajánlom, akik inkább az ősz színei-ért vannak oda, vagy maga a Halloween fogalmáért, nem pedig a jelmezbe öltözős, nagy felhajtásos vonalért.

Szerencsére rengeteg inspiráció található a neten visszafogottabb körmökhöz is.

Ha csak színeket szeretnénk, mindenképpen érdemes az örök klasszikus cukorkák vagy a töklámpás színeit belevinni, de akár kicsit sötétebb, a vámpíros vagy boszorkányos vonalat is választhatjuk, és tündökölhetünk fekete vagy éppen tűzpiros körmökkel!

A lényeg az, hogy teljesen magunkénak érezzük a választott színt, főként, ha nem csak az ünnep alkalmából szeretnénk viselni azt!

A mesék imádóinak

Idén is számos olyan mese látott napvilágot, ami remek alapot adhat egy Halloween-i manikűrhöz, kezdve a viccesebb vonaltól, mint a Lego Batman vagy a Gru 3, egészen a kislányos vagy nagyon csajos vonalig, mint a My Little Pony vagy Hupikék törpikék.

Természetesen maradhatunk a klasszikusoknál is, tehát lényegében bármilyen mesefilmnél vagy sorozatnál, amit akár kisgyermekként, akár most imádunk!

Nagyon szoktak hódítani a Mickey egeres, hercegnős és a Pokémonos megoldások is.

Emellett pedig választhatók teljesen egyedi, például videójátékból származó karakterek is, amivel akár a párotoknak is dominálhattok kicsit, így biztosan megkedveli majd a manikűr és műköröm fanatikusságotokat!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!