Szebbnél szebb őszi körömdíszítések – Egyszerűek, de látványosak!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Szebbnél szebb őszi körömdíszítések – Egyszerűek, de látványosak!

Az ősz árnyalatai a körmödön is remekül mutathatnak, ráadásul ha feldobod az alap manikűrt néhány apró díszítéssel, könnyen egyedivé varázsolhatod a végeredményt! Ehhez nincs is kiemelkedő kézügyességre szükséged – összegyűjtöttünk öt egyszerű díszítési technikát, amit te is könnyen elkészíthetsz magadnak!

Lila és pöttyös Kép forrása: cuded.com

A lila a szezon egyik alapszíne – a szürkés, halvány pasztell árnyalatoktól kezdve egészen a mély, már-már bordóba hajló színekig mindenki megtalálhatja a stílusához legközelebb állót.

Nagy előnye, hogy a legtöbb ősszel viselt ruhához is jól illik, legyen az vidám kék, vagy éppen borongós szürke. Ha nem teli színre vágysz, akkor érdemes egy kis fehérrel megbolondítanod az összhatást. Pöttyözd be a látványos végeredményért!

Ennek az egyszerű megoldásnak köszönhetően még inkább kiemelheted a lilás, szürkés színeket, és feldobhatod, bohókássá varázsolhatod a körmeidet.

Karácsonyra hangolódva Kép forrása: meetthebestyou.com

Bár a karácsony kicsit még odébb van, sokan már most hangolódnak az ünnepekre, és belecsempésznek egy kis aranyat az őszbe.

Ha bordóval, naranccsal, vagy éppen barnával párosítod, igazi őszi körmöket varázsolhatsz magadnak!

Az arany csillámos körömlakk további előnye, hogy rendkívül sokoldalúan fel lehet használni.

Egyszerűen borítsd be valamelyik alapszínnel a körmeidet (te is nyugodtan használj több színt, ahogy a képen is láthatod), majd az arany lakkal fesd be a körmeid felét vagy egészét, ez csak a fantáziádon múlik.

Ha még csillogóbb hatást szeretnél, várd meg, amíg megszárad, és fess rá még egy réteget.