Szebbnél szebb őszi körömdíszítések – Egyszerűek, de nagyon látványosak!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Szebbnél szebb őszi körömdíszítések – Egyszerűek, de nagyon látványosak!

Az ősz árnyalatai a körmödön is remekül mutathatnak, ráadásul ha feldobod az alap manikűrt néhány apró díszítéssel, könnyen egyedivé varázsolhatod a végeredményt! Ehhez nincs is kiemelkedő kézügyességre szükséged – összegyűjtöttünk öt egyszerű díszítési technikát, amit te is könnyen elkészíthetsz magadnak!

Lila és pöttyös Kép forrása: cuded.com

A lila a szezon egyik alapszíne – a szürkés, halvány pasztell árnyalatoktól kezdve egészen a mély, már-már bordóba hajló színekig mindenki megtalálhatja a stílusához legközelebb állót.

Nagy előnye, hogy a legtöbb ősszel viselt ruhához is jól illik, legyen az vidám kék, vagy éppen borongós szürke. Ha nem teli színre vágysz, akkor érdemes egy kis fehérrel megbolondítanod az összhatást. Pöttyözd be a látványos végeredményért!

Ennek az egyszerű megoldásnak köszönhetően még inkább kiemelheted a lilás, szürkés színeket, és feldobhatod, bohókássá varázsolhatod a körmeidet.

Még mindig az aranynál maradunk, és sokoldalúságát megmutatjuk egy ilyen kombinációban is.

Ahogy láthatod, ez a feltűnő szín nem csak a szürkéhez, hanem a fehérhez is kiválóan passzol.

Tény, hogy ennek a körömnek az elkészítése már igényel némi kézügyességet, de a vékony arannyal megrajzolt mintákat akár matricákkal is kiválhatod, ha nincs türelmed a pepecseléshez.

A másik megoldás, hogy csillámos körömlakkot használsz, és csupán kövekkel egészíted ki a megálmodott mintát.

Az mindenesetre biztos, hogy a sötétebb szürkékhez éppúgy passzol a csillogás és az arany, mint ezekhez a különleges, barnás árnyalatokhoz.