Hagyd a narancsos színt! A legdivatosabb körmök idén ősszel

Horváth Petra
Írta: ,
Hagyd a narancsos színt! A legdivatosabb körmök idén ősszel

Minden területnek megvannak a maga őszi trendjei, miért pont a körmök maradnának ki a szórásból? Ahogyan a ruhák és a frizurák terén, úgy a manikűröknél is inspirálódhatunk a kifutók világából. Azonban az előbbi kettőhöz képest a köröm trendek alakulása nem csak az adott divattól függ, hanem a legnagyobb influencerek aktuális hangulatától is. Hiszen lehetséges, hogy ősszel a narancsos árnyalatok dominálnának, viszont egy híres blogger vagy sztár villant egy pink, metál csillámos manikűrt, és azonnal az fog hódítani. Tehát ezek tudatában most azokat az irányvonalakat gyűjtöttük össze, melyek az elmúlt hetekben igen nagy közkedveltségre tettek szert!

Fémes ragyogás Kép forrása: elle.com

Szintén nem újkeletű trend, hiszen már az év első felében is jelen volt, csak más megjelenésben és technikával.

Ugyanis a poros megoldás most kissé háttérbe szorult, és előtérbe kerültek a csillámos, glitteres verziók, abból is leginkább az arany és az ezüst árnyalatok.

Aki elég merész, az kombinálhatja extravagánsabb megoldásokkal, mint egy tűzpiros alap lakk.

Viszont jó hír azoknak is, akik inkább a visszafogottabb vonalért rajonganak, hogy vékony vonalban a fémes lakk, a köröm körvonalát követve, most nagyon divatos megoldásnak számít!

De akár maradhatunk a metál ragyogásnál is, vagy más néven a tükör effektnél, ami egyszerre elegáns és kirívó, ráadásul az idei trend színekhez különösen jól passzol!

Letisztult fehérek/törtfehérek egy kis extrával Kép forrása: hu.pinterest.com

A fehér sosem megy ki a divatból, főként az őszi szezon végéhez közeledve, hiszen mindenki a fehérségre vágyik hó formájában – reméljük idén teljesül is ez az álmunk.

Mindamellett a fehér egy roppant letisztul, elegáns szín, mely bármilyen szituációban ideális választás lehet, így irodai környezetben sem annyira kirívó!

Ha valamivel mégis szeretnénk kissé egyedibbé varázsolni, érdemes a csillogó vonallal kombinálni, esetleg egyedi, letisztult díszekkel, vagy a még visszafogottabb hatás érdekében vékony arany vonalakkal.

Bárhogyan is döntsünk, a fehér alappal nem lőhetünk mellé, persze csak ha valóban minőségi a lakk, mert máskülönben érhetnek kellemetlen meglepetések, mint a besárgulás, felhólyagosodás, és társaik!

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!