Lakk a lábujjakon: 2015 kedvenc nyári trendjei, ha pedikűröztetnél

Zabolai Margit
Írta: ,

A körmök csinosításáról rengeteg szó esik, nem is csoda, hiszen mindig szem előtt vannak. De mi a helyzet a lábujjakkal? Amikor a zárt cipők a szekrényekbe kerülnek, a lábujjak körmei is megvillannak, így érdemes őket is kicsinosítani őket. Ha a pedikűr mellett egy csinos lakkozásra is vágysz, mutatunk néhány ötletadó képet!

A türkiz színű lakk és az azték mintázat természetesen a lábujjakon is legalább annyira jól mutat, mint a kezek körmein.

Itt azonban nem érdemes túlzásba esni, míg a kezeken, ha szeretnéd, akár az összes körmödet is mintásra festheted, egy ennyire karakteres minta a lábujj összes körmén kicsit túlzásnak hathat.

Arról nem is beszélve, hogy a kisebb körmökön tényleg sziszifuszi munka megrajzolni a mintákat.

Ami a kezek ujjain a gyűrűsujja, az a lábakon egyértelműen a nagylábujj. Itt éld ki az alkotó kedvedet, és a többi körmön használj egyszínű lakkot.

Ha mégis a tarka lábujjak mellett döntenél, érdemes a pasztell színeknél maradni, mert az összhatás így egyszerre lesz játékos és bohém, mégsem úszik át giccsbe.


Így lesznek puhák és selymesek a lábaid: Otthoni pedikűr lépésről lépésre


Ha pasztell árnyalatoknál maradsz, akár még egy kis extra díszt is tehetsz a körmökre: itt például csillogó lakk került az egyik lábujjra, ami így sokkal elegánsabbá, izgalmasabbá tette a pedikűrt, mégsem hat túlzásnak vagy közönségesnek.