7 körömlakk szín, aminek a férfiak nem tudnak ellenállni

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 körömlakk szín, aminek a férfiak nem tudnak ellenállni

Kép forrása: unsplash

Talán élből rávágod, hogy kizárólag a magad örömére fested a körmeidet, ha jobban belegondolsz, természetesen másoknak is tetszeni szeretnél vele. Most megtudhatod, melyek azok az árnyalatok, amit a férfiak szívesen látnak viszont a mancsodon!

Smaragd Kép forrása: pinterest

Vacsorás randira vagy bármilyen kiöltözős eseményre tökéletes választás, mivel optikailag elképesztően feldobja a megjelenésed és kiemeli a ragyogó bőröd.

Sötét és világos ruhaösszeállítás mellett is kiválóan működik – még azok a férfiak is észrevesznek majd, akik egyébként talán nem tennék. Arany kiegészítők illenek hozzá a leginkább.

Magenta Kép forrása: unsplash.com

A lilás-rózsaszínnek, ciklámennek vagy fuksziának is hívott árnyalat fiatalos, gyönyörű és időtlen. Érdekessége, hogy bár elég markáns színről van szó, mégis remekül harmonizál szinte mindennel – nem kell tehát arra törekedned, hogy valamilyen szintén magenta ruhadarab vagy kiegészítő legyen rajtad mellette.

Próbáld ki a lábujjaidon is: elbűvölő leszel! Ha az hiszed, hogy ügyetlen vagy a körömlakkozáshoz, gondold újra az álláspontod: gyakorlat teszi a mestert, ráadásul már néhány száz forintért megvehetsz egy rettentő sokáig elegendő üveggel!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba