Nagy őszi körömlakk körkép – Ezek lesznek a szezon kedvenc színei

Zabolai Margit
Írta: ,
Az új évszakkal új színek is érkeznek a körömlakkos polcokra, nekem pedig ez az egyik titkos szenvedélyem. Hiszen valljuk be, ha a ruhatárunkat nem is cseréjük le minden szezonban, egy-egy új lakk azért belefér, és az ember máris úgy érzi, mintha a kifutókról lépne le a legújabb trendek szerint. Körbenéztem kicsit, hogy megtudjam, körömlakk-fronton mire számíthatunk 2014 őszén, és azt kell hogy mondjam, nem csalódtam, noha olyan árnyalatok is vannak, amiket én például biztosan nem használnék.
JINsoon: Iridescent Emerald Kép forrása: pinterest.com

Az irizáló smaragd névre keresztelt körömlakk nekem személyesen az egyik kedvenc árnyalatom azok közül, amikkel a körömlakkmárkák az idén ősszel előrukkoltak. 

Elegáns, mély, gazdag árnyalat, amit egy lazább, hippisebb összeállításhoz éppen úgy el tudok képzelni, mint egy sötétebb, selyem estélyi ruhához. Szerintem ez az árnyalat az új „mindenhez-jó-piros” lehet.
O.P.I.  – Bold Violet Kép forrása: harpersbazaar.com

A most már itthon is beszerezhető O.P.I. körömlakkok fiatalos színeikről ismertek, és a Bold Violet is ebbe a hullámvonalba tartozik.

Nekem kicsit erős ez a kékes-lila árnyalat, de mivel a zöld és a kék is a szezon kedvencei közé tartoznak, azok, akik szeretik a merészebb körömlakkokat, bátran próbálkozzanak meg vele.