Körömdíszítő trendek a világ körül: utazz velünk!

Fehér Dia
Írta: ,
Körömdíszítő trendek a világ körül: utazz velünk!

Kép forrása: Rheza Aulia/pexels.com

Párizsi kávézás, marokkói piac-körút, ausztriai túra - biztos, hogy te is elgondolkodtál már azon, mit csinálnál egy adott külföldi városban. Arra viszont már kevesebben gondolnak, hogy nem csak az úti célok, hanem a körömtrendek is eltérőek lehetnek országról országra, városról városra.

Erre pedig bizonyítékunk is van, ugyanis képzeletbeli virtuális utazásra hívlak a manikűrök világába. Így festenek a legnépszerűbb körömdíszítő trendek a bolygónk különböző pontjain!

Skye McIntyre, Sydney-i manikűrös szerint tavasszal a legtöbben valamilyen üdébb, különleges körömre vágynak, ezért is szokott ehhez hasonló díszítéseket készíteni. Szerencsére a hasonló manikűr nagy divat, ezért ha nem akarsz lemaradni, akkor mindenképp készíttess ilyesmit tavaszra!

Igen, jól olvastad, Dél-Koreában a rúzs formájú körmök számítanak igazán menőnek. Park Eunkyung, szöuli nail artist elmondása szerint náluk az aszimmetrikus végű, hosszú körmök számítanak a legdivatosabbnak. 

Ő magán is kipróbálta ezt az alakot, az ihletet pedig a cicás napszemüvegről vette. A hosszú körmök szerelmeseinek érdemes kipróbálniuk ezt a különleges formát!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!