Milyen formájú a körmöd? Ezt árulja el a személyiségedről

Zabolai Margit
Írta: ,
Milyen formájú a körmöd? Ezt árulja el a személyiségedről

Azt mindenki tudja, hogy a kézfogásunk árulkodik rólunk, de egyes kultúrák szerint a körmök formája, alakja is sokat elmond tulajdonosuk személyiségéről. Ugyan tudományos bizonyíték nincs arra, hogy a köröm alakja és bizonyos lelki tulajdonságok összefüggésben állnának, érdekes lehet megnézned, a hiedelem szerint a te körmeid mit mondanak el rólad – még az is lehet, hogy néhány állítást igaznak találsz.

Rágott körmök

A rágott vagy töredezett körmök valamilyen szorongásra utalnak, tulajdonosuk elfojt valamilyen érzelmet vagy sérelmet, amit talán önmaga előtt is titkol.

Az ilyen emberek lehetnek nagyon sikeresek is, ilyen esetekben azokat a félelmeket, bizonytalanságokat fojtják el magukban, amik céljaik elérésében megakadályozná őket.

Hosszú távon ez semmiképpen sem kifizetődő, ezért fontos, hogy minél előbb felismerjék szorongásuk valódi okát, és megtanulják feloldani azt.

Hullámos körmök

A hullámos körmök tulajdonosai rapszodikus természetűek, hajlamosak magukba zuhanni, viszont a jó napjaikon három másik ember lendületével és kreativitásával dolgoznak.

Nagyon kell vigyázniuk, hogy ez az érzelmi hullámvasút ne merítse ki őket teljesen.

Szélsőséges hangulatingadozásaik az emberi kapcsolataikat is veszélyeztethetik, de ha valaki kiismeri őket, akkor rájön, milyen mélyen és őszintén tudnak szeretni.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján