Karácsonyi körömdivat 2017 - Téged melyik stílus kápráztat el?

Horváth Petra
Írta: ,
Karácsonyi körömdivat 2017 - Téged melyik stílus kápráztat el?

Már csak alig pár hét választ el bennünket a várva várt Karácsonyi ünnepektől, ami egyet jelent azzal is, hogy igyekezni kell lefoglalni a helyünket a körmösnél, különben könnyedén lemaradhatunk a nagy hajrában. És valljuk be, a nagy rohanásban, stresszben és felhajtásban nekünk is jól esik pár órára beülni a szépségszalonba, kikapcsolni, végül pedig olyan mesés körmökkel távozni, ami feledteti velünk a rosszat, és csakis a Karácsony szépségét idézi fel! Azért, hogy viszonylag határozott elképzelésekkel érkezzetek meg a manikűröshöz/műkörmöshöz – ezzel is időt és stresszt spórolva –, most összegyűjtöttük a legcsodálatosabb irányzatokat, amikkel Ti is különlegesnek és szépnek fogjátok érezni a körmeiteket!

Finomra hangolva

Ha Ti is inkább a visszafogott mintákat és színeket részesítitek előnyben, akkor ez az irányzat mindenképpen Nektek szól! Letisztult vonalak, skandináv figurák, pasztelles színek.

Idén leginkább a szürke-piros és fehér párosítások hódítanak, domború vagy szimpla mintákkal.

Igazán hangulatos remekművekből inspirálódhatunk az interneten, hiszen a skandináv minták már hosszú évek óta hódítják meg a szívünket újra és újra!

Ha pedig ennél is finomabb, nőiesebb megoldást keresünk, válasszuk az arany-nude párosítást!

Idén a csillámpor mellett az arany fólia is divatba jött, mellyel nagyon egyedülálló végeredmények születhetnek!

Az örök klasszikusok

Ugyan kinek ne jutna eszébe a hópehelyről, a fenyőfáról, a masniról vagy a klasszikus piros-fehér nyalóka mintáról a Karácsony? Na, ugye!

Pontosan ezért nem mennek ki soha a divatból!

Hiszen olyan alap dolgokról beszélünk, amik szerves részei az Ünnepeknek, így elég csak rájuk pillantani, hogy azonnal karácsonyi hangulatba kerüljünk!

Azonban pontosan emiatt elég népszerűek is, így ne lepődjünk meg, ha úton-útfélen beléjük botlunk!

Ha valóban egyedi mintát szeretnénk, inkább válasszunk más vonalat, de ha ragaszkodunk a jól bevált megoldásokhoz, akkor mindenképpen maradjunk a klasszikusnál.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!