Szuper jeges manikűrök a hideg évszakra

Írta: ,

Nem csak a sminked vagy a ruhád lehet igazán jeges és téli, hanem a körmeidet is igazíthatod a fagyos évszakhoz. Mutatunk neked néhány szuper manikűrt, amelyeket a hó és a jég ihletett. Bátran hordhatod ezeket télen a hétköznapokon is, de akár majd az ünnepi szezonban is, ha valamelyik nagyon megtetszik.

Ragyogó hó Kép forrása: 11main.com

A csillogó porhó ihlette ezt a manikűrt, amelynek az alapja két réteg hófehér, matt lakk.

Erre kerül száradás után egy réteg szikrázóan csillogó fehér fedőlakk, amit már csak hagynod kell megszáradni, és nem szükséges semmilyen más fedőlakkal áthúznod.

Ha nem szeretnéd, hogy az összes körmöd csillogjon, akkor készítheted úgy is, hogy csak a középső és a gyűrűsujjadra kerül a csillámos fedésből.

Visszafogott Kép forrása: pin-im.com

Ha szereted az egyszerű, de mégis mutatós manikűröket, akkor nem is érdemes tovább keresgélned, hiszen ez lesz a neked való!

Ahhoz, hogy elkészíthesd ezeket a szép körmöket, egy gyöngyházfényű fehér lakkra lesz szükséged, amelyet két rétegben kell felvinned.

Ezután fehér csillámos lakkot is kell használnod, amelyet csak a körmeid alsó részére kell felfestened úgy, hogy a körmöd közepe felé haladva egyre kevésbé legyenek sűrűn a csillámok.