Így készíts kaviáros körmöket otthon, fillérekből

Zabolai Margit
Írta: ,
Így készíts kaviáros körmöket otthon, fillérekből

A kaviár körmök tavaly óta hódítanak, nagyon divatosnak és modernnek számítanak, de elég borsos az áruk, és nem is minden szalonban készítik el, hiszen a speciális alapanyagokat be kell szerezni az igazi kaviár stílusú körmökhöz. Most megmutatunk egy házi módszert, amivel kis csalással magadnak is elkészítheted a divatos mintát.

Előkészületek: erre lesz szükséged

Természetesen érdemes először kicsit rendbe rakni a körmeidet, mielőtt bármihez is hozzá fognál.

Told vissza a túlnőtt körömágyat, reszeld le a körmöket és távolítsd el a bőrkeményedést. Ez után foghatsz hozzá a hamis kaviár körmökhöz.

A művelethez mindenképpen szükséged lesz színes körömlakkra, kis "kaviár" szemek, (apró gyöngyökre emlékeztetnek, különböző színekben kapható) amit akár finom szemű sóra vagy kristálycukorra is cserélhetsz, átlátszó, színtelen fedőlakkra és egy papírdarabra.

Első lépés: lakkozás

Első lépésként válaszd ki a színt, amit használni szeretnél, és fesd fel a körmeidre annyi rétegben, amennyiben szükséges, hogy szép, egységes színt kapj.

Mivel a kaviáros köröm önmagában is elég feltűnő, érdemes lágyabb színeket használni, például valamilyen pasztellt vagy fagylalt színeket, de nude lakkal is szép összhatás érhető el.

A vörös vagy piros kaviárlakkot csak a bátrabbaknak ajánljuk, míg a fekete nagyon karakteres, ugyanakkor elegáns választás lesz, igaz, nem egy tipikusan nyári színről van szó.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv