Így használd a nude körömlakkot - Tippek és stílusok

Írta: ,

A nude körömlakkok ebben a szezonban is szépen megférnek a csillámló árnyalatok és a neon színek között a polcokon, így valószínűleg te is elcsábultál már egy-két árnyalat iránt. A kérdés már csak az, hogy hogyan használd őket úgy, hogy a lehető legjobban mutassanak. Mutatunk néhány tippet!

1/5 Vegyítsd színekkel!

Ha nem szeretnéd az összes körmödet nude színekkel fedni, mert jobban szereted az élénk színeket, akkor is érdemes beszerezni néhány nude árnyalatot, mert ezek remekül kiegészíthetik a lakkodat.


Ez lesz a 2015-ös tavaszi-nyári köröm divat


Ezen a lakkon a nude szépen köríti a sötétebb kék lakkot, a porcelánt idéző virágmintákat pedig egy vékonyabb ecsettel vagy dekoráló tűvel nem is olyan nehéz elkészíteni.

A mintás körmökön a nude és a kék szín is megjelenik, így lesz az egész manikűr egységes hatású.

2/5 Alap a csillogásra

A csillogó kiegészítők, a felragasztható strassz kövek idén is divatosak lesznek, és tökéletes választás például egy nyári esküvőre is az ilyen manikűr.

A nude körömlakk szép aláfestést ad ezeknek a díszeknek, így nem lesz az összhatás túlzó vagy giccses, inkább egy kicsit elegánsabb végeredményt kapsz, ami mégis divatos és trendi marad a csillámok miatt.

Mindenképpen használj legalább egy réteg fedőlakkot, hogy egységes legyen a felület.

3/5 Színes kövekkel is jól mutat

Ha a csillogó kristályok nem is tűnnek a te világodnak, néhány színes kővel akkor is próbálkozhatsz, akár csak az egyik ujjadon.

Ha szívesen kipróbálnád ki az azték stílust manikűr formájába is, akkor annak talán ez a legegyszerűbb módja - egy csipesszel és a megfelelő ragasztóval akkor is szép körmöket varázsolhatsz magadnak, ha egyébként nincs különösebb kézügyességed, a nude lakk pedig visszafogja az összhatást, és segít, hogy bármilyen stílushoz passzoljanak a körmeid.

4/5 Minimál dizájn

A szezon egyik személyes kedvence nálunk ez a minimál stílusban készült, kicsit retró hatású, mégis nagyon modern körömlakk, mert tökéletes egyensúlyba kerül a szezon két sztárja, a nude szín és a neon árnyalat.

A mintát akkor is egyszerű elkészíteni, ha egyébként nem vagy különösebben gyakorlott a körömdíszítésben, és éppen csak annyira lesz tőle rikító a körmöd, amennyire azt szeretnéd - ha a teljes neon árnyalat túl sok neked, a sima nude körmöket pedig túl egyszerűnek vagy unalmasnak találod, akkor ez lesz a te manikűröd.

5/5 Végletek vonzásában

Érdekes választás az is, ha a nude körmöket fekete lakkal dekorálod.

A két végleg szépen kiegészíti egymást, és az összhatás majdnem olyan elegáns lesz, mint egy francia manikűr, de annál sokkal karakteresebb, drámaibb benyomást kelt majd.

Érdemes az egyszerűbb mintáknál maradni, mert ez adja a manikűr eleganciáját, fedőlakknak azonban nyugodtan használhatsz extra fényes átlátszó lakkot, hogy még jobban kiemeld a különleges manikűrt.