Így használd a nude körömlakkot - Tippek és stílusok

Zabolai Margit
Írta: ,

A nude körömlakkok ebben a szezonban is szépen megférnek a csillámló árnyalatok és a neon színek között a polcokon, így valószínűleg te is elcsábultál már egy-két árnyalat iránt. A kérdés már csak az, hogy hogyan használd őket úgy, hogy a lehető legjobban mutassanak. Mutatunk néhány tippet!

Ha nem szeretnéd az összes körmödet nude színekkel fedni, mert jobban szereted az élénk színeket, akkor is érdemes beszerezni néhány nude árnyalatot, mert ezek remekül kiegészíthetik a lakkodat.


Ez lesz a 2015-ös tavaszi-nyári köröm divat


Ezen a lakkon a nude szépen köríti a sötétebb kék lakkot, a porcelánt idéző virágmintákat pedig egy vékonyabb ecsettel vagy dekoráló tűvel nem is olyan nehéz elkészíteni.

A mintás körmökön a nude és a kék szín is megjelenik, így lesz az egész manikűr egységes hatású.

A csillogó kiegészítők, a felragasztható strassz kövek idén is divatosak lesznek, és tökéletes választás például egy nyári esküvőre is az ilyen manikűr.

A nude körömlakk szép aláfestést ad ezeknek a díszeknek, így nem lesz az összhatás túlzó vagy giccses, inkább egy kicsit elegánsabb végeredményt kapsz, ami mégis divatos és trendi marad a csillámok miatt.

Mindenképpen használj legalább egy réteg fedőlakkot, hogy egységes legyen a felület.