Hagyd a narancsos színeket! A legdivatosabb körmök idén ősszel

Horváth Petra
Írta: ,

Minden területnek megvannak a maga őszi trendjei, miért pont a körmök maradnának ki a szórásból? Ahogyan a ruhák és a frizurák terén, úgy a manikűröknél is inspirálódhatunk a kifutók világából. Azonban az előbbi kettőhöz képest a köröm trendek alakulása nem csak az adott divattól függ, hanem a legnagyobb influencerek aktuális hangulatától is. Hiszen lehetséges, hogy ősszel a narancsos árnyalatok dominálnának, viszont egy híres blogger vagy sztár villant egy pink, metál csillámos manikűrt, és azonnal az fog hódítani. Tehát ezek tudatában most azokat az irányvonalakat gyűjtöttük össze, melyek az elmúlt hetekben igen nagy közkedveltségre tettek szert!

Dombornyomatos megoldások Kép forrása: elle.com

Idén különösen nagy népszerűségnek örvendtek a különböző 3D hatású körömfestések – tavasszal leginkább az egyszarvú szarv, vagy másnéven kagylóforma –, és ez most ősszel sincsen másként, csupán az alapszínek és a minták változtak meg.

Az örök klasszikus falevél mintákat felejtsd el, készíttesd el 3D verzióba, és a hatás garantáltan nem marad el!

Roppant egyedi megoldás, aminek a legfőbb előnye, hogy a felillesztett díszekkel ellenben ez nem fog leesni, és még a hajunkba, vagy a kedvenc kötött pulóverünkbe sem akad bele!

Közkedvelt mintának számítanak a monogramok, őszi jelképek, geometrikusformák, és lassacskán a hópelyhek és társaik is.

Fémes ragyogás Kép forrása: elle.com

Szintén nem újkeletű trend, hiszen már az év első felében is jelen volt, csak más megjelenésben és technikával.

Ugyanis a poros megoldás most kissé háttérbe szorult, és előtérbe kerültek a csillámos, glitteres verziók, abból is leginkább az arany és az ezüst árnyalatok.

Aki elég merész, az kombinálhatja extravagánsabb megoldásokkal, mint egy tűzpiros alap lakk.

Viszont jó hír azoknak is, akik inkább a visszafogottabb vonalért rajonganak, hogy vékony vonalban a fémes lakk, a köröm körvonalát követve, most nagyon divatos megoldásnak számít!

De akár maradhatunk a metál ragyogásnál is, vagy más néven a tükör effektnél, ami egyszerre elegáns és kirívó, ráadásul az idei trend színekhez különösen jól passzol!