10 gyönyörű manikűr, ami minden szetthez passzol

Pölz Kitti
Írta: ,
10 gyönyörű manikűr, ami minden szetthez passzol

Mielőtt kifestjük a körmünket vagy meghozzuk azt a több napra, esetleg több hétre szóló döntést a körmösnél, mindig érdemes jól átgondolni a színt és formát. Persze ez nem olyan, mint a hajvágás – szerencsére a manikűr rövidebb távú dolog, de azért bosszantó lehet, amikor kiadunk a kezünkből nem kevés pénzt egy olyan színre vagy kivitelezésre, amivel aztán tényleg semmit nem tudunk hordani – ezért szedtük össze neked azt a 10 legszuperebb manikűrt, amit bátran választhatsz bármikor, mert a színes szettektől az alkalmi ruhákon át a hétköznapi melegítőkig mindenhez szuperül mennek!

Ha tényleg „csak" egy igazán stílusos manikűrre vágysz, amihez aztán bármit felvehetsz, ne hezitálj sokat: fesd a körmöd átlátszóra és rajzolj bele valamilyen mintát!

Natúr, elegáns, egyszerű és gyönyörű megoldás!

Ha már felkészülnél a karácsonyra és igazi hangulatba szeretnéd hozni magad, nem kell feltétlenül bordó és arany körmöket csináltatnod vagy festened – maradj a mintáknál, de színekben válaszd a fekete-fehér kombinációt, hogy a neonszínű edzőfelsődhöz és a szürke kabátodhoz is menjen a manikűröd!

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő