10 gyönyörű manikűr, ami tényleg minden szetthez illik

Pölz Kitti
Írta: ,

Mielőtt kifestjük a körmünket vagy meghozzuk azt a több napra, esetleg több hétre szóló döntést a körmösnél, mindig érdemes jól átgondolni a színt és formát. Persze ez nem olyan, mint a hajvágás – szerencsére a manikűr rövidebb távú dolog, de azért bosszantó lehet, amikor kiadunk a kezünkből nem kevés pénzt egy olyan színre vagy kivitelezésre, amivel aztán tényleg semmit nem tudunk hordani – ezért szedtük össze neked azt a 10 legszuperebb manikűrt, amit bátran választhatsz bármikor, mert a színes szettektől az alkalmi ruhákon át a hétköznapi melegítőkig mindenhez szuperül mennek!

Ha már felkészülnél a karácsonyra és igazi hangulatba szeretnéd hozni magad, nem kell feltétlenül bordó és arany körmöket csináltatnod vagy festened – maradj a mintáknál, de színekben válaszd a fekete-fehér kombinációt, hogy a neonszínű edzőfelsődhöz és a szürke kabátodhoz is menjen a manikűröd!

Ha szeretnél valami igazán különleges, mégis mindenhez passzoló manikűrt, válassz egy egyedi, visszafogott, mégis lenyűgözően gyönyörű megoldást – mint mondjuk a textúrákat tökéletesen utánzó festések!

A farmer színe például csodásan fog állni egy fehér pulcsival és a kedvenc, ugyanolyan színű nadrágoddal; de szinte bármit felvehetsz mellé, hiszen szuperül kiegészít ez a manikűr!