Géllakk hatás lámpa nélkül: élvezd a 14 napos tartósságot

Géllakk hatás lámpa nélkül: élvezd a 14 napos tartósságot

Címlap / Stílus / Test / Géllakk hatás lámpa nélkül: élvezd a 14 napos tartósságot

A Sally Hansen december elején mutatta be csodálatos új körömlakkjait, a Miracle Gel kollekciót – azaz egy zselés gélmanikűrt, amihez nem kell LED-lámpa és 14 napig tartós… Ugye természetes, hogy egy ilyen ígérettel azonnal ki kellett őket próbálnunk? 🙂

Biztos te is sok időt töltesz azzal, hogy tökéletes legyen a manikűröd, akár otthon készíted magadnak, akár manikűröshöz jársz. ​Lakkozás, gél lakk, műköröm… Bármelyiket is válaszd, nem úszod meg a folyamatos melót, időt és sok-sok pénzt! A Sally Hansen erre a problémára kereste a megoldást, mikor egyesítette a hagyományos lakkot a zselés manikűrrel, és létrehozta a Miracle Gel kollekciót.

Az úgynevezett Tube technológiának köszönhetően a Miracle Gel körömlakkok 14 napos tartósságot és szikrázó színeket ígérnek, mindössze két egyszerű lépéssel. Először a színt kell felkenni két rétegben a körmödre, majd erre jön a speciális fedőlakk réteg. Nincs szükség tehát alaplakkra, szárításra, vagy lámpázásra. Csak két réteg szín és a fedőlakk – ennyi az egész!

Mindez egyébként azért lehetséges, mert a színes lakkok speciális oligomereket, a fedőlakk pedig plusz fotoiniciátort tartalmaz, amelyek együtt különleges bevonatot képeznek, kiváltva a LED-lámpát. Így a természetes fény is elegendő ahhoz, hogy néhány perc alatt megkeményedjen és megszáradjon a lakk, ha pedig megunod a színt vagy csak egyszerűen váltani szeretnél, akkor hagyományos lemosóval egyszerűen eltávolíthatod (semmi reszelgetés, dörzsölés, áztatás!).

A kollekcióban 23 vadító, izgalmas és trendi szín közül válogathatsz a királykéktől a rózsaszínen át, egészen a pasztell árnyalatokig, szóval garantáljuk, hogy nehezen tudsz majd választani!

Nekünk az elsők között volt szerencsénk kipróbálni ezeket a szuper lakkokat, és a hatással abszolút meg vagyunk elégedve! Tartós, csillog és szuper színekben kapható!

Ha te is kipróbálnád, akkor irány egy kis hétvégi beauty-túra: a dupla pakkokat (szín + fedőlakk) már decembertől megtalálod a boltokban!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!