Ez lesz az idei tél legdivatosabb körömlakkszíne – Így viseld

Zabolai Margit
Írta: ,
Ez lesz az idei tél legdivatosabb körömlakkszíne – Így viseld

Nemrég egy költözés alkalmával rá kellett döbbennem, annyi körömlakkom van, hogy külön kis doboz kell nekik. Ennek örömére a pakolás után elmentem, és vettem még néhányat. Most azonban úgy tűnik, lesz még egy köröm a drogériába, ugyanis a tél slágerszíne az egyik nagy kedvencem lesz: a kék!

Gyönyörű kékek fémes csillogással Kép forrása: harpersbazaar.com

A fémes színeket egy ideje le sem lehet robbantani a kifutókról, újabban azonban már nem csak ezüstben és aranyban gondolkodnak a divattervezők.

A szezon egyik kedvenc színe, a kék is fémes csillogást kapott, így a télen népszerűbb sötétebb árnyalatok is fényesek, csillogóak maradnak.

Az ennyire metál hatású körömlakk nekem kicsit túlságosan is a ’90-esek éveket idézi, és míg a crop top kellemes emlékeket kelt bennem, a művi csillogás már nem annyira.

Aki viszont szereti, az bátran viseljen ilyen körömlakkot, mert idén télen abszolút divatos lesz vele. A Harper’s Bazaar szerint elsősorban minimalista sminkekhez ajánlott.

Arannyal párosítva Kép forrása: fashionstylemag.com

Ha már fémesség, akkor nekem személy szerint sokkal jobban tetszik ez a fordított francia manikűr, ahol arannyal emelték ki a tengerészkék árnyalat mélységét, az aranyszínű keret azonban nem a köröm végére, hanem a körömágyak vonalába került.

Bár meg kell jegyeznem, ez sem egészen új gondolat, néhány évvel ezelőtt is láttuk már a kifutókon, de úgy tűnik, a divatdiktátorok továbbra is szeretik ezt a megoldást.