7 körömlakk szín, ami a pasik szerint ellenállhatatlan egy nőn

Írta: ,

Talán élből rávágod, hogy kizárólag a magad örömére fested a körmeidet, ha jobban belegondolsz, természetesen másoknak is tetszeni szeretnél vele. Most megtudhatod, melyek azok az árnyalatok, amit a férfiak szívesen látnak viszont a mancsodon!

1/7 Tűzpiros

Bár ez a szín meglehetősen kirívónak tűnik, igazából a szexualitást jelképezi, így eleve csáberővel bír. Fantasztikusan mutat laza és elegáns ruházattal egyaránt, de igazi „párja” a kis fekete ruha, illetve a nadrágkosztüm.

Egyáltalán nem muszáj hasonló árnyalatú rúzzsal kombinálnod, ha esetleg túl soknak érzed a dupla pirulást. Rövidebb körmökön jobban mutat, és divatosabb is.

2/7 Korall

A 2013-as év trendszínének kikiáltott korall egyszerűen mindenhez illik, ráadásul vonzza a pasik tekintetét. Választhatsz visszafogottabb vagy neonos változatot is – a lényeg, hogy illeszkedjen a bőrtónusodhoz a végeredmény.

Nagyon világos bőrhöz inkább a természetes variáns passzol, míg a kreolhoz inkább a neon. A korall titka, hogy egyszerre feltűnő és visszafogott!

3/7 Smaragd

Vacsorás randira vagy bármilyen kiöltözős eseményre tökéletes választás, mivel optikailag elképesztően feldobja a megjelenésed és kiemeli a ragyogó bőröd.

Sötét és világos ruhaösszeállítás mellett is kiválóan működik – még azok a férfiak is észrevesznek majd, akik egyébként talán nem tennék. Arany kiegészítők illenek hozzá a leginkább.

Púderrózsaszín Kép forrása: unsplash

4/7 Púderrózsaszín

Ez a visszafogott rózsaszín árnyalat leginkább a púderre vagy a balerinák cipellőjére hasonlít. A lehető legtermészetesebb módon kölcsönöz egészséges fényt és egyenletes színt a körmeidnek, így tökéletes a visszafogottabb stílusú nőknek.

Előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen munkahelyen vagy akár vizsgaszituációban is hordhatod, hiszen nem ellenkezik semmilyen dress code-dal.

5/7 Levendula

A lila különlegesen elegáns változata a nyugtató hatású növény virágáról kapta a nevét. Márpedig a pasik szeretnek minden olyan színt, ami a természetben is előfordul.

Látványukról eleve a fantasztikus illat jut eszükbe – még akkor is, ha csupán tudat alatt játszódik le a folyamat. A lényeg, hogy a levendula szinte azonnal szimpátiát kelt bennük.

6/7 Mélyvörös

Díva, szexistennő, királynő... A mélyvörös lakkok fantázianevei magukért beszélnek.

A tűzpirosnál sötétebb, még feltűnőbb árnyalatból egyszerűen árad a nőiesség és a szexualitás, így még farmernadrággal kombinálva is szupervonzóvá varázsolnak.

Még Bon Jovit is megihlették, aki a You Give Love a Bad Name című dalban méltatja a vörös körmöket, mint a fiúk álmát.

Magenta Kép forrása: unsplash.com

7/7 Magenta

A lilás-rózsaszínnek, ciklámennek vagy fuksziának is hívott árnyalat fiatalos, gyönyörű és időtlen. Érdekessége, hogy bár elég markáns színről van szó, mégis remekül harmonizál szinte mindennel – nem kell tehát arra törekedned, hogy valamilyen szintén magenta ruhadarab vagy kiegészítő legyen rajtad mellette.

Próbáld ki a lábujjaidon is: elbűvölő leszel! Ha az hiszed, hogy ügyetlen vagy a körömlakkozáshoz, gondold újra az álláspontod: gyakorlat teszi a mestert, ráadásul már néhány száz forintért megvehetsz egy rettentő sokáig elegendő üveggel!