10 csodás nyárias pedikűr, amiben öröm mutogatni a lábadat

Fehér Dia
Írta: ,

Ahogy melegszik az idő, előkerülnek a szekrény mélyéről a szandálok, papucsok, saruk, nyitott cipők. Ha pedig eljön ezeknek az ideje, érdemes a lábaidat is felkészítened arra, hogy többé nem lesznek elrejtve. Éppen ezért van szükség egy gyönyörű pedikűrre is, ami tökéletesen kiegészíti a nyárias hangulatot. Összegyűjtöttünk néhány csodaszép ötletet, amiket otthon is kényelmesen elkészíthetsz, mindössze néhány körömlakkra lesz hozzájuk szükséged.

Ez a halvány, de feltűnő szín remekül illik a barna bőrhöz, ráadásul egy kis csillogással feldobva máris elegánsabb hatást érhetsz el.

Lakkozd ki a körmeidet ezzel a zöldes árnyalattal két rétegben, majd vigyél fel a nagylábujjadra egy kis ezüstös nagyszemű csillámos lakkot is.

A körömágyadhoz kenj többet a csillogós lakkból és ahogy felfelé haladsz, csökkentsd a csillámok mennyiségét.

A szürke és a rózsaszín kombinációja is csodaszép, ha pedig geometrikus mintákban viszed fel a lakkot, különleges hatást érhetsz el.

A nagylábujjadra kerüljön először egy rózsaszín réteg, a többi lábujjadat pedig lakkozd szürkére.

Egy-egy cellux darabbal ragaszd le ferdén a nagylábujjadon a körmödet, majd az egyik sarokba kerülhet szürke lakk, a másikba pedig ezüst csillámos.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv