A tökéletes csillámos köröm titka: ismerd meg a sellőport!

Kovács Andrea
Írta: ,
A tökéletes csillámos köröm titka: ismerd meg a sellőport!

Ha igényesen van elkészítve, a csillámos körömlakk nagyon szép tud lenni. A gond csak az, hogy eddig akárhány változatot próbáltam is, sosem hozták azt az eredményt, amit reméltem tőlük. De azt hiszem, most végre megtaláltam, amit kerestem!

Többféle csillámló fedőréteget kipróbáltam már, de a gondom ezekkel mindig az volt, hogy nem az egész körömre tettek egy fényjátszó réteget, ahogyan én azt szerettem volna, hanem inkább csak néhány csillámló darabkát oszlattak el a körmön, és négy-öt rétegben kellett volna felkennem őket ahhoz, hogy nagyjából mindenhol fedjenek.

Úgyhogy, amikor nemrég egy baráti társaságban megláttam, hogy egy lány körmei gyönyörű kékes-feketében csillognak, ráadásul olyan egységes felülettel, amilyenről én addig csak álmodtam, azonnal kifaggattam, hogyan is érte el ezt a hatást. A válasz egy olyan termék volt, amivel én még korábban sohasem találkoztam, de gyanítom, hogy az új kedvencem lesz.

Sötét színekkel az igazi

Az internetes kutakodásom során – számomra egyébként teljesen érthetetlen módon – olyan megoldásokkal találkoztam, ahol világosabb színű lakkokra viszik fel a sellőport. Ha valakihez közel áll ez a stílus, akkor egyébként ez is jól mutat, de ami engem rabul ejtett – és ami szerintem sokkal jobban illeszkedik a mostani, kicsit glam rockos, vampos trendhez –, az a sötét, burgundi, mélykék, vagy egyenesen akár fekete lakkra felvitt por, mert ezzel tényleg nagyon elegáns hatást lehet elérni.

Azt hiszem, nem volt még olyan szilveszter, amikor nem a ruhámhoz vagy a sminkemhez választottam volna körömlakkot, hanem fordítva, de idén már most biztos vagyok benne, hogy olyan outfitet keresek az újévi bulira, amivel viselhetem majd a mélykékbe játszó sellőport, mert teljesen beleszerettem. Már csak abban reménykedem, hogy lemosni is egyszerűbb lesz, mint a csillámos körömlakkokat.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!