Barack és szürke? A 2018-as tavasz legjobb körömszínei következnek!

Írta: ,

Tavasszal általában megérkeznek a cukorkaszínű körömlakkok is, de a trendeket elnézve, idén kissé másként alakulnak majd a dolgok. Bár a vibráló színek idén elmaradnak, nekünk így is nagyon bejön a felhozatal. Mutatjuk a kedvenceinket!

1/7 Szofisztikált szürke

A szürke most annyira divatos színnek számít, hogy egyszerűen nem lehet megkerülni.

Ott van mindenhol, ahol néhány évvel korábban elképzelhetetlennek tűnt: a falakon, a ruhákon, és persze a körmökön is.

Ez a szürke árnyalat egyszerre elegáns és trendi, ráadásul a szezon néhány divatszínéhez viszonyítva még egészen karakteresnek és erőteljesnek is mondható.

2/7 Bájos barack

Úgy tűnik nekünk, hogy az idei szezonban vagy teljesen visszafogott nude színekkel, vagy erősen csillogó árnyalatokkal találkozunk.

Ez a barackos árnyalat még az intenzívebb, cukorkásabb felhozatalba tartozik az idei slágerszínek között, bár kevesebb benne a neon és a narancs árnyalat, mint amennyi a néhány évvel korábbi trendben lett volna.

3/7 A szürke és a lila szerelemgyereke

Az év egyik kedvenc színe a graylac, vagyis a szürkébe oltott lila, ami természetesen a körömlakkok közül sem hiányozhat.

A tavaszi trendek divatbemutatóin több nagy márka modellje is viselt ilyen színt az ujjvégein, és bár ez az az árnyalat, amiről szinte alig lehet megmondani, hogy visel-e valaki körömlakkot vagy sem, a divat legelszántabb rajongói között biztosan sokan akadnak majd, akik a fél várost is hajlandóak lesznek bejárni egy ilyen színű lakkért.

4/7 Elegáns bézs

A bézs és homok színek ugyancsak felkerültek a Pantone idei slágerszín-válogatására, így nem meglepő, hogy a legnagyobb körömlakkmárkák is beálltak a sorba, és tavaszi kollekciójukban már szerepeltették a visszafogott, nude hatású színeket.

Nekem személy szerint ezekkel a lakkokkal az a problémám, hogy úgy érzem, mintha eltűnnének tőlük a körmeim, de képen például álomszépen mutatnak, szóval aki gyakran Instázza a körmeit, annak érdemes beszereznie egy üvegcsével ebből a színből.

Pasztell fehér Kép forrása: cinecomi.com

5/7 Pasztell fehér

A fehér színű körömlakk néhány évvel ez előtt már ment egy újabb kört a divat világában, idén viszont a matt, pasztell, kissé piszkosfehér színhatás lesz az, ami a fősodorba kerül.

A szín nagy előnye, hogy jól működnek vele a kiegészítők, amelyek továbbra is divatban lesznek a 2018-as tavaszi szezonban is.

6/7 Gyönyörű mályva

Természetesen az sem marad divatszínek nélkül, aki a klasszikus, de kicsit erőteljesebb árnyalatokat látja szívesen viszont a körmein.

A cseresznyevirágra, mályvára, fuksziára emlékeztető színek továbbra is divatban lesznek, ezekkel gyakorlatilag nem lehet mellélőni egyetlen évszakban sem.

A narancsos alaptónus helyett ezek az árnyalatok most inkább egy kevés lilás beütést kapnak majd.

7/7 Fakó lila

Míg néhány éve az erőteljes, mély burgundi vagy püspöklila uralta a divatot, most a lilának egy sokkal sápadtabb, visszafogottabb változata került az élmezőnybe.

Az biztos, hogy a légies, könnyed, játákos tavaszi ruhákhoz sokkal egyszerűbb ezeket a színeket igazítani, ugyanakkor ezzel a körömlakkal az öltözetedbe érdemes legalább egy-két kiegészítőn valami erőteljesebb színt is becsempészni, hogy ne kelts kókadozó összhatást.