Új trend bukkant fel a műkörmök világában - Az átlátszó zselé izgalmas lehetőségeket kínál

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Új trend bukkant fel a műkörmök világában - Az átlátszó zselé izgalmas lehetőségeket kínál

Kép forrása: pinterest.com

A zselé nagyon népszerű lehetőség a műkörmöket illetően: ez az anyag kellően rugalmas, sokoldalú és mindenekelőtt tartós. Jó választás azok számára, akiknek nincs idejük egy-két hetente meglátogatni a manikűrösüket, hanem csak havonta egyszer tudnak erre időt szakítani. Már azelőtt a zselére esett a választásom, hogy beléptek a képbe a géllakkok, amikkel ugyan én is tettem egy próbát, végül mégis visszatértem az egyszerű zseléhez. A sokszínűsége egyenesen imádnivaló, szinte nincs olyan manikűr, amit ne lehetne megvalósítani a segítségével. Most azonban egy olyan trend bukkant fel vele kapcsolatosan, ami egyszerre borzolja a kedélyeket, és viszi a pálmát az új irányzatokban…

Hogyan is néz ki?

Az átlátszó zselé lényege a nevével ellentétben nem feltétlenül az, hogy egy áttetsző, erősítő réteg kerül a saját körmeidre, bár ezt a megoldást is sokan kedvelik. Ennek már eleve megvan az az előnye, hogy a segítségével remekül meg lehet erősíteni a saját körmöket, a végeredmény mégis teljesen természetes és a natúr.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Azonban amíg a saját köröm megerősítésének a lényege a láthatatlanság, addig a mostani zselé trend túlnyomórészt inkább a színekre, beépített elemekre, csillámokra alapoz.

A körömre úgy kerül a zseléréteg, hogy az feltűnő színekben pompázik, esetleg mintás, de eközben láttatni engedi alul a saját körmöket is. Ennek megfelelően az élénk, de áttetszős, tipikusan retró színek uralják a palettát, amik egyébként a divat világában is egyértelműen éreztetik hatásukat. Népszerű a sárga, a rózsaszín a világoskék, és ezek változatos kombinációja.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba