Milyen színű a bőröd? A legjobb hozzá illő vörös körömárnyalatok

Nagy Niki
Írta: ,

Nem gondolná az ember, de a körömlakkok közül sem minden árnyalat áll jól mindenkinek - a vörös például pontosan olyan szín, amit érdemes lehet bőrszínhez kötni. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen az alapszíne a bőrödnek, ahogy a vörös rúzsnál, úgy a körömlakknál is meg lehet állapítani, melyik árnyalat mihez passzol a legjobban.

Ha sápadt a bőröd, az a legfontosabb, hogy kékes színezetű pirosat válassz magadnak, mivel a bőröd alapárnyalata is hidegebb.

Ez azt a klasszikus, nem túl világos, nem túl sötét, bíborpiros árnyalatot jelenti, ami épp annyira kontrasztos a sápadt bőrrel, hogy elegáns, tiszta maradjon tőle a kezed.

Ha sötétebbet szeretnél, a cseresznyepirosat vagy a mély málnaszínt válaszd, a lényeg az, hogy ne menj el a melegebb árnyalatok felé.

A korallszín például kifejezetten kiemeli, hogy sápadt vagy, de nem a jó értelemben: még tovább sápaszthatja a kezeidet, és az arcodat is, ha a szín a közelébe kerül.

Ha ahhoz a szerencsés csoporthoz tartozol, akiknek egész évben viszonylag barna a bőrük, mintha néhány napot egy karibi szigeten sütkéreztek volna, esetleg képes vagy ízlésesen használni az önbarnítót, vagy értelmes mennyiségben járni a szoláriumba, akkor ebbe a közepesen barna kategóriába esel.

Olyan a bőröd, mintha egy koranyári nyaralásból jönnél vissza, csak egész évben.

A meleg alaptónusod miatt jól állnak az élénkebb, korallos és rózsaszínes pirosak is, mert nem sápasztanak.

Egész nyugodtan választhatsz a csillogó vörösökből is, neked jól áll egy kis csillám az ujjaid végén.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!