5+1 frissítő nyári körömtrend - a körömszakértő munkáival!

Horváth Petra
Írta: ,
5+1 frissítő nyári körömtrend - a körömszakértő munkáival!

Elérkezett a nyár, így idejét láttuk újra felkérni egy szakértőt, hogy megvizsgálhassuk, mely körömtrendek fognak hódítani 2018 nyarán! Timár Julcsi neve már ismerős lehet számotokra, hiszen korábbi körömtrendes cikkünkben is adott már útmutatást számunkra. A tehetséges lány fiatal kora ellenére a legjobb szakemberek közé tartozik, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy számtalan híresség fordul meg nála! Fogadjátok hát sok szeretettel a Julcsi által összeállított válogatásunkat!

Ananász mánia

A tavalyi nagy kedvenc, a dinnye után, idén a nyár egyik ikonikus mintája, az ananász lesz az egyik legmeghatározóbb trend, ami pár éve a lakberendezési dekorációban hódított teret magának, idén pedig a körmökön.

Számtalan formában megjelenik, hol csak az ananász jellegzetes alakjában – mint a csatolt képen is –, hol pedig teljesen valósághűen ábrázolva.

Számtalan technikával megvalósítható, a matricáktól kezdve, a körömdíszeken és a festési technikákon át, egészen a domború lenyomatig.

A neon őrület

A neon színek sokakat megosztanak, de az tagadhatatlan, hogy helyük van a nyári trendek között.

Sőt, mi több, idén kifejezetten divatosnak számítanak, nem csak a körmök terén, hiszen javában tombol a retro láz, akár ruhákról, akár kiegészítőkről beszélünk.

Így a neon színre festett körmök tökéletes kiegészítők lehetnek, nem csak különlegesebb eseményekkor, mint egy fesztivál, hanem akár a hétköznapok alkalmával is.

A neon színek már önmagukban is elég markánsak és feltűnőek, azonban bizonyos mintákkal is remekül működnek.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra