5 őszi körömlakktrend, amit azonnal ki akarsz majd próbálni

Zabolai Margit
Írta: ,

Lehet, hogy a nyár élen jár a népszerűségi listán, de ha van valami, ami miatt várjuk az őszt, akkor azok a színek. Nem csak a természetben, a trendekben is új árnyalatok érkeznek, mi pedig alig vártuk, hogy megmutassuk neked a legújabb őszi körömlakk trendeket. Mi elégedettek vagyunk velük – te mit gondolsz róluk?

A szürke sok-sok árnyalata Kép forrása: harpersbazaar.com

Nem gondoltuk, hogy egy szürke körömlakk lázba fog hozni minket, de aztán mégis ez történt – az őszi divatbemutatók modelljeinek kezén több különféle szürke körömlakkot is láttunk, amik bámulatosan jól illettek a minimál, kicsit maszkulin trendhez.

Úgy tűnik, elsősorban a kékes, vagy kékbe hajló szürkék lesznek népszerűek, ezekből viszont világosabb és sötétebb árnyalatokat is láttunk.

Itt a Prabal Gurung modelljének körmeit láthatod, ami egyben egy új trendet is felvillant – de erről részletesebben a következő képen!

Húzd rá a csíkot! Kép forrása: mpnails.com

Úgy tűnik, a körmök közepére vízszintesen vagy függőlegesen húzott, egyenes csík szintén trend lesz most.

Nem tudjuk, hogy ez vajon a márkák manikűröseinek fejéből egymástól függetlenül pattant ki, vagy összebeszéltek, de nekünk tetszik a dolog, főleg egy semleges színen mutatnak jól a fekete és fehér csíkok.

Ráadásul végre egy olyan trend, amit azok is el tudnak készíteni, akiknek nincs különösebb kézügyességük.

Ebben a változatban leginkább egy kicsit rockos, dívás outfithez tudjuk elképzelni.