5 őszi körömlakktrend, amit azonnal ki akarsz majd próbálni

Írta: ,

Lehet, hogy a nyár élen jár a népszerűségi listán, de ha van valami, ami miatt várjuk az őszt, akkor azok a színek. Nem csak a természetben, a trendekben is új árnyalatok érkeznek, mi pedig alig vártuk, hogy megmutassuk neked a legújabb őszi körömlakk trendeket. Mi elégedettek vagyunk velük – te mit gondolsz róluk?

A szürke sok-sok árnyalata Kép forrása: harpersbazaar.com

1/5 A szürke sok-sok árnyalata

Nem gondoltuk, hogy egy szürke körömlakk lázba fog hozni minket, de aztán mégis ez történt – az őszi divatbemutatók modelljeinek kezén több különféle szürke körömlakkot is láttunk, amik bámulatosan jól illettek a minimál, kicsit maszkulin trendhez.

Úgy tűnik, elsősorban a kékes, vagy kékbe hajló szürkék lesznek népszerűek, ezekből viszont világosabb és sötétebb árnyalatokat is láttunk.

Itt a Prabal Gurung modelljének körmeit láthatod, ami egyben egy új trendet is felvillant – de erről részletesebben a következő képen!

Húzd rá a csíkot! Kép forrása: mpnails.com

2/5 Húzd rá a csíkot!

Úgy tűnik, a körmök közepére vízszintesen vagy függőlegesen húzott, egyenes csík szintén trend lesz most.

Nem tudjuk, hogy ez vajon a márkák manikűröseinek fejéből egymástól függetlenül pattant ki, vagy összebeszéltek, de nekünk tetszik a dolog, főleg egy semleges színen mutatnak jól a fekete és fehér csíkok.

Ráadásul végre egy olyan trend, amit azok is el tudnak készíteni, akiknek nincs különösebb kézügyességük.

Ebben a változatban leginkább egy kicsit rockos, dívás outfithez tudjuk elképzelni.

A padlizsán is visszaköszön Kép forrása: 11main.com

3/5 A padlizsán is visszaköszön

Mint minden ősszel, idén is előtérbe kerülnek a sötétebb színek, de ha valakinek a szürke túl komor vagy modern, akkor annak a padlizsánt tudjuk alternatívaként ajánlani.

Az ősszel mindig divatos bordó ebben az árnyalatban keveredik a most népszerű kékkel, de fontos, hogy a körmök matt hatásúak, nem kapnak fényes fedőlakkot.

Nem mintha a csillogás idén nem lenne divat, de ha kékes árnyalatokban gondolkodsz, akkor inkább ezt a tompa, őszies hangulatot keresd.

A csillogó változatokra a következő képeken találsz alternatívát!

Az év bronzkora Kép forrása: thehappysloths.com

4/5 Az év bronzkora

Őszintén szólva nem volt túl nagy meglepetés, hogy a körömlakktrendek egyik nagykövete, az Essie a 2015-ös őszi lakkjai között egy bronz színű festéket is piacra dobott.

A fém színek pár évvel ezelőtt már nagyot mentek, idén pedig a természetesebb, melegebb árnyalatokban tértek vissza, és ha valami, akkor a bronz tényleg egy őszi szín.

A korábbiakhoz képest különbség, hogy most már nem olyan erős a fényt visszaverő, tükröződő hatás.

Csillogó burgundi Kép forrása: temptalia.com

5/5 Csillogó burgundi

Ahogy azt a MAC körömlakkja is alátámasztja, ha ősz van, a burgundi színű lakkal egyszerűen nem lehet melléfogni.

Ha valami igazán csillogó manikűrt szeretnél, akkor ezzel érdemes próbálkozni, mert itt nyugodtan választhatsz önmagában fényes lakkot, amit aztán megfejelhetsz még egy extra fényes fedőréteggel is.

Ha ilyen sötét, lilás színeket választasz, akkor az idei szezon szerint is megengedett a ragyogás, ami még jobban kiemeli a színek mélységét.