5 gyönyörű, tavaszi körömfestés: ezek lesznek a szezon kedvencei

Zabolai Margit
Írta: ,

Télen szívesebben használunk mély, bordó árnyalatokat, az elmúlt szezonban azonban a fémes, csillogó színek is előtérbe kerültek. Tavasszal azonban mindig egy kicsit könnyedebb stílusra váltunk, mind öltözködés, mind pedig a körömlakkok színét illetően. A vidám minták és a finom színek a melegebb évszakban mindig előkerülnek, íme az idei körömlakk trend:

Francia, egy kicsit másképp Kép forrása: stylecraze.com

Ez a friss, pisztáciafagylaltra emlékeztető zöld árnyalat az aqua többi változatával lopakodott be a divatba még tavaly nyáron, és azóta is kirobbanthatatlannak tűnik, mi pedig egyáltalán nem bánjuk, mert elegáns, diszkrét, mégis egy picit játékos és nagyon modern árnyalatról van szó, ami a tavasszal mindig népszerű eperhab színű lakkal különösen szépen mutat.

A színek találkozásakor meghúzott, ezüst színű vonal teszi az egész manikűrt kifejezetten modernné.


Szebbet szeretnél? 8 tipp, hogy tökéletes körmeid legyenek


A legegyszerűbben úgy készítheted el, ha először az eperszínt viszed fel az egész körömre, erre jöhet a zöld, az ezüst színt pedig vékony ecsettel vagy akár speciális, felragasztható díszítőcsíkkal is felviheted.

A nude három árnyalata Kép forrása: itunes.apple.com

Ha a fémes, metálos színek találkoznak a nude árnyalatokkal, abból csak izgalmas dolgok születhetnek.

Ez a szürkés-barnás lakk egyértelműen a fémes színek uralmának egy visszafogottabb, elegánsabb hagyománya, míg a gyűrűs ujjra felvitt arany egyértelműen csillogóbb, elegánsabb, de a halovány mályvával kiegészítve még mindig nem tolakodó, inkább csak izgalmas kombináció.

Nem túl sok a hétköznapokra sem, de akár egy elegáns tavaszi esküvőn is remekül megállja a helyét.